b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League: Erre fogadunk a londoni csúcsrangadón!

Vajon megnyeri a mai mérkőzést a Chelsea?! (Fotó: Getty Images)

A Premier League második fordulójában is rendeznek egy londoni derbit és a vasárnap délután a Chelsea otthonába látogat a Tottenham!

Mindkét csapat remekül kezdte meg az új szezont, ugyanis a Chelsea az Everton ellen ért el győzelmet, amit beharangozó formájában favorizáltunk is. A Tottenham pedig a Southampton ellen 4-1-es kiütéses sikert aratott. A vendégekről elmondhatjuk, hogy az egész felkészülési szezon folyamán favorizáltuk őket és szinte kivétel nélkül képesek voltunk velük nyerni (nem titok, ez a tervünk ma is!). A Chelsea részéről ugye volt több “aggasztó” kijelentés is, hogy a mostani keret nem lesz kész a rajtra, vagy épp lehet nem fognak úgy érkezni az eredmények a mostani szezonban, ám az Everton ellen azért elég biztató játékkal rukkoltak elő Sterlingék. Ráadásul a hazaiak joggal bizakodhatnak a Tottenham elleni mérkőzést megelőzően, ugyanis a 2021/2022-es kiírásban négyszer is találkoztak egymással a csapatok és a Chelsea kivétel nélkül megnyerte az összes meccset!

A Conte-érában még nem sikerült legyőzni a Chelsea-t, viszont most minden előfeltétel adott ehhez. Persze nem lesz könnyű ezt megoldani, de szerencsére a vendégek támadószekciójában most nincs sérült és így a Kane, Son, Kulusevski trió rohamozhat ismét! A Chelsea keretében sem várható nagy változás, ugyanis  M. Alonso és M. Kovacic sérülésétől eltekintve mindenki bevethető és vélhetően ismét a legerősebb kezdőjét fogja a pályára küldeni Tuchel. Egyszóval jó kis derbi van kilátásban, ahol az előző évekkel ellentétben, egy jóval szorosabb csörtére számítunk. Ennek megfelelően mindenképp várnánk egy gólt a Tottenham csapatától, amire vélhetően a hazaiak részéről is fog érkezni válasz!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: