b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League: Döntetlennel zárult a Manchester City – Liverpool derbi

Óriási a csata a Premier League-ben a bajnok címért! (Fotó: AFP)

A Liverpool kétszer is feltudott állni a hátrányból, és 2–2-es döntetlent ért el a jelenlegi listavezető Manchester City otthonában a Premier League 31. fordulójának rangadóján. Ezzel a két csapat között maradt az egy pontos különbség a tabellán és továbbra is nyitott a párharc a bajnoki címért!

Összességében azt hozták a csapatok amit várni lehetett a mérkőzéstől. Már az első percekben betalált a Manchester City K. de Bruyne lévén, amire pár perccel később már érkezett is a válasz Diogo Jota góljának köszönhetően. Az első félidőben ismét vezetést szerzett a jelenlegi listavezető G. Jesus találatával és 2-1-es eredménnyel vonultak az öltözőbe a csapatok. A második félidőben sem kellett sokat várni a gólra, hiszen S. Mané a 46. percben gólt szerzett és egyenlíteni tudtak Kloppék. Ezt követően is sorra dolgozták ki a csapatok a helyzeteket, sőt a Manchester City gólt is szerzett, viszont a VAR les miatt érvénytelenítette R. Sterling gólját.

Végül a találkozó 2-2-es döntetlennel zárult, így a bajnoki címért folytatott harc továbbra is nyitott! A Manchester City 74 ponttal vezeti a bajnokságot, míg mögötte a Liverpool 73 és a Chelsea 62 ponttal áll.

0
%d bloggers like this: