b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Crystal Palace – Manchester City – 18:30

Agüero nélkül kell továbbra is helyt állni a Manchester City támadósorának, ám Gabriel Jesus eddig remekül pótolja a csapattársa hiányát. (Fotó : Sky Sports)

A Crystal Palace  a Manchester City csapatát fogadja a Premier League 9. fordulójában. Ami biztos, hogy egy izgalmas mérkőzés szemtanúi lehetünk a 18:30-tól kezdődő találkozón, hiszen kisebb meglepetésre a házigazdák a hatodik helyen állnak nyolc mérkőzést követően.


A mostani mérkőzés több szempontból is érdekes lehet, hiszen a hazaiak eddig remek szezont futnak és 4-2-2-es mérlegük mellett az utóbbi két fordulóban győzelemmel zártak. A Manchester City pedig formájukat tekintve igencsak ingadozó teljesítményt nyújtanak és a legutóbbi négy fordulóban csupán hat pontot gyűjtött a Pep Guardiola által irányított együttes. Ami biztos, hogy ennek a kilengésnek köszönhetően, immáron nyolc pont a lemaradása a vendégeknek a Liverpoolal szemben, ráadásul a mai riválisuk mindössze két pontos hátrányból várja a mai találkozót.

A Crystal Palace hazai pályán eddig veretlen, hiszen 2-2-0-s mérlegük van. Mindezek mellett pedig ami kiemelendő, hogy mindössze egy gólt kaptak a négy hazai mérkőzésükön!

Agüero által fémjelzett Manchester City támadósor megizzadhat a Crystal Palace otthonában. (Fotó : Getty Images)

A másik érdekes tényező, hogy a vendégek keretében több játékos játéka is kérdéses, ráadásul a fél keret úgymond a nemzetközi szereplés miatt jóval fáradtabb lehet. Ugyan ezen a szinten a játékosok már megszokhatták az ilyesfajta terhelést, ám mindenképp egy plusz érv a Crystal Palace mellett, hogy a vendégek csapatából a sérültek mellett, több játékos jóval fáradtabb lehet, mint a keretükben. Egy szó, mint száz a Crystal Palace idén jó tendenciát mutat, ráadásul Hodgson Roy munkája beérett a csapat élén. A csapatban Benteke, Ayew és Zaha is játékra alkalmas állapotban, ráadásul a hazaiak védelmében mindenkire számíthat a 72 éves tréner. Ezért vélhetően a legmasszívabb Crystal Palace-t láthatjuk ma a pályán. A mostani fogadásunk alapja az, hogy a Crystal Palace nem fog két gólnál nagyobb különbségű vereséget szenvedni. Ugyan rizikós az ajánlás, ám a +2,0-s hendikep opció esélyesnek tűnik a mérkőzésen. Ez azért is jó, mert két gólos Manchester City győzelem esetén a tétünk visszajár. Ami biztos, hogy eddig idén nem nagyon találkozott hasonló kaliberű együttessel a Crystal Palace. A Tottenham ellen idegenben beleszaladtak egy 4-0-s pofonba, ám a Manchester United ellen meglepetés győzelmet arattak a hazaiak.

Crystal Palace – Manchester City Fogadási Határidő : 18:30
Tipp : Crystal Palace +2,0 gól (Ázsiai hendikep) odds: 1,65

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: