b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Chelsea – Watford – 07/04 21:00

A Chelsea igencsak remek formában kezdte meg a kényszerszünet utáni folytatást és ma Lampardéknak kötelező a három pont begyűjtése.


Legutóbb ugyan megtréfált minket a Chelsea, viszont ma vélhetően Lampard rendet rakott a játékosai fejében és hátul jóval koncentráltabban fognak védekezni. A Watford ellen ráadásul hazai pályán kötelező a győzelem begyűjtése, ugyanis a vendégek mindössze tíz pontot gyűjtöttek az idegenbeli túráik során és csak tizenegy gólt szereztek. A kényszerszünet utáni folytatás ráadásul a Watfordnak nem sikerült a legjobban és egy meglepetés pontszerzést követően kikaptak a Burnley és a Southampton csapataitól is.

A várható gólszámadatok alapján 2-0-ás eredményre van kilátás.

Könnyed mérkőzés várhat a Chelsea-re és ha szeretnék kiharcolni a Bajnokok Ligájába való jutást, akkor ma is nyerniük kell. (Fotó : Getty Images)

A hazaiaknál szinte minden kulcsjátékosra számíthat Lampard, viszont több hiba nem fér bele a csapat játékába, ugyanis a Manchester United és a Wolves is két pontra csökkentette a hátrányát a hazaiakkal szemben. Úgyhogy hozni kell a kötelezőt és ha biztosra akarnak menni, akkor minél hamarabb el kell döntetni ezt a találkozót. Ehhez pedig gólokat kell szerezni és egy gyengélkedő Watford ellen hozni kell a győzelmet. Úgyhogy bízva a statisztikai rendszerünkben a hazaiak győzelmére és a 1,5 gól feletti opcióra ajánlunk fogadást. A csapatok legutóbb novemberben találkoztak egymással akkor 2-1-re nyert a Chelsea, ezzel az eredménnyel ma is kiegyezünk!

Chelsea – Watford Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Chelsea + 1,5 gól felett (Fogadáskészítő) 1.75 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: