b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Chelsea – Manchester City – 01/03 17:30

Agüero nélkül kell továbbra is helyt állni a Manchester City támadósorának, ám Gabriel Jesus eddig remekül pótolja a csapattársa hiányát. (Fotó : Sky Sports)

A Chelsea – Manchester City mérkőzés több szempontból is érdekes lesz és mivel a fogadók elég szép számmal bombázzák a hazaiak pontszerzését, így látható egyfajta odds csökkenés a hazaiak szorzóinál. A Manchester City csapatánál ugyanis felütötte a fejét a koronavírus és több játékos a betegsége miatt hiányozni fog a vendégek keretéből. A másik kulcsfontosságú tényező, hogy a manchesteri csapat idén egyáltalán nem teljesít jól, noha az utóbbi tíz fordulóban mindössze egy vereséget gyűjtöttek össze, idegenben egyáltalán nem hozták a várt eredményeket.

xG (várható gólszámadat)
1.551.42
Várható végeredmény : 1-1

 

A várható gólszámadatok alapján reális esély van a Chelsea pontszerzésére és kiindulva a látottakból ez nem is meglepő. A Manchester City idén hét idegenbeli mérkőzésen mindössze tizenkét pontot gyűjtött és “csak” hét gólt szereztek. A Chelsea viszont hazai pályán elég magabiztosan teljesít és a nyolc lejátszott mérkőzésükből mindössze egyet buktak el. Egy szó, mint száz a vendégek esetében a koronavírus és az idegenbeli teljesítmény miatt egyáltalán nem bízom abban, hogy ők itt ma három ponttal távoznak. A hazaiak keretében alig van hiányzó és ez számomra mindenképp kulcsfontosságú tényező. Ugyan a Chelsea egy kisebb hullámvölgybe került, ám a Stamford Bridgen jól teljesítenek és a mai riválisuk ellen az utóbbi években itt rendre pontokat szereztek. Úgyhogy a fogadásom a Chelsea +0.5-ös ázsiai hendikep opciójára vonatkozik, amit alacsony téttel ajánlok fogadásként!

Predikció : 
Chelsea +0.5 (Ázsiai hendikep)
Odds: 1.70Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: