b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Chelsea – Liverpool – 17:30

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

A Premier League 6. fordulójában igencsak izgalmas mérkőzésre lesz kilátás, hiszen a pályán a Chelsea és a Liverpool mérkőzik meg egymással.A találkozón piszkosul szoros mérkőzésre számítok, ám most leginkább a statisztikai adatokban bíznék. Ami biztos, hogy a Liverpool fantasztikusan kezdte meg a PL-t és jelenleg is hibátlan mérleggel rendelkezik a csapat. A Chelsea csapata számomra kissé kiszámíthatatlannak tűnik, hiszen a PL-ben az első fordulótól eltekintve végig képes volt pontot szerezni a csapat, ám a védelmük borzasztó teljesítményre képes, ráadásul a mai találkozóról, akár 8 játékos is hiányozhat a keretből.

A várható gólszámadatok alapján 1,07, illetve 2,39 a két csapat mutatója.

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

A gólszámadatok beszédesek, hiszen 1-2-s eredményre lehet leginkább számítani. A Chelsea a PL-ben a Leiceseter elleni mérkőzést leszámítva rendre kapott két gólt, míg a Liverpool minden egyes PL mérkőzésén legalább két alkalommal betalált. A vendégek ismét a legjobb kezdőjükkel állhatnak pályára, ráadásul Klopp igencsak ingerült volt a Napoli elleni vereséget követően, úgyhogy ma egy feltüzelt és mindenáron győzelmet kiharcoló Liverpoolra számítok. Annyi szent, hogy kimeneteleket felesleges erőltetni, hiszen a hazai oldalon ténylegesen egy teljesen kiszámíthatatlan csapat áll, ám a vendégek gólszámában hatalmas érték lakozik. Úgyhogy a Salah/Firmino/Mané trióban bízva, ill. az előző Liverpool elemzéseket és eredményeket látva a 1,5 gól fölötti opcióra ajánlok fogadást!

Chelsea – Liverpool Fogadási Határidő : 17:30
Tipp : Több, mint 1,5 gól (Liverpool gólszám) odds: 1,72 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: