b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Chelsea – Liverpool – 09/20 17:30

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 17:30

Meg is érkeztünk a Chelsea egyik legnagyobb próbájához, ugyanis a remekül megerősített keret most találkozik először egy igencsak erős csapattal. Lampardék remekül indították a szezont és elég magabiztos győzelmet arattak a Brighton vendégeként. Kloppékról viszont ez már nem mondható el, ugyanis a Leeds ellen egy végletekig kiélezett hét gólos mérkőzést alakítottak ki és a német tréner nem is volt megelégedve a védők teljesítményével. Ha már védelem érdemes megemlíteni, hogy a Gomez-van Dijk duó középen nem működik valami olajozottan, ráadásul van Dijk némileg lassabnak is tűnt az előző mérkőzésen, akit példának okáért Bamford többször is átjátszott. A Chelseahez nyáron rengeteg új igazolás jött és elől a Havertz-Werner kettőssel mindenképp erősödött a csapat. Egy szó, mint száz egy nagyon izgalmas mérkőzés szemtanúi lehetünk, ahol a Salah/Firmino/Mané trió által fémjelzett Liverpool, illetve az új igazolásokkal megerősödött és igencsak gólerős Chelsea találkozóját láthatjuk. A felek legutóbb július 22.-én nyolc gólos mérkőzést hoztak össze, de a mostani felállásban szinte rendre izgalmas és végletekig kiélezett találkozókat alakítottak ki. Úgyhogy a fogadásunk a gólváltásra és a 2,5 gól feletti opció kettősére vonatkozik.

📊 Ajánlott predikció: 
2.5 felett + Igen (Összesített gólok + Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.83 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: