b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Burnley – Manchester City

Várható most is, hogy begyűjtik a vendégek a győzelmet, de vajon milyen gólkülönbséggel teszik azt meg? (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk második, egyben utolsó részében a Burnley – Manchester City mérkőzésre készültem.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
114 nyertes – 70 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Várható most is, hogy begyűjtik a vendégek a győzelmet, de vajon milyen gólkülönbséggel teszik azt meg? (Fotó : Getty Images)

I Burnley – Manchester City I

Nagyon kíváncsi vagyok a mérkőzésre, hiszen a Manchester City bajnoki címén áll egy long term fogadásunk, amelyet közel 2,00-ért sikerült megfogadnunk. A képlet egyszerű, hiszen minden meccsét meg kell nyernie a vendégeknek, ha ezt teljesítik akkor bajnokok. Túl vannak a nehezén, nyertek a Tottenham ellen és hozták a Manchesteri derbit is. Amit viszont észrevettem az utóbbi időben, hogy a Manchester City a PL-ben egyre magabiztosabban hozza a mérkőzéseit és többször 0 kapott góllal abszolválják azokat. Most is ez a kiindulóalapja az ajánlásnak, hiszen arra számolok, hogy most is egy magabiztos 2 gólos előnnyel zárják a meccset. A hendi+vendég opcióban nem bízom, hiszen a Burnley elkapta az utóbbi időben a fonalat és egyre több meccsen gólt, illetve győzelmet is szereztek. Viszont nehéz elvonatkoztatni attól a tényezőtől, hogy a City milyen szezont fut. Egy szó, mint száz mivel a vendégektől a lassan már megszokott kezdőt láthatjuk én arra számolok, hogy 0-2, vagy 1-3-s mérkőzést hoznak ki. Persze nem véletlen ez a hatalmas szorzó, viszont én úgy érzem, hogy a 2:0-s hendikep opcióban döntetlennel zárhatnak a felek. Tehát a fogadásunk alapja, hogy a mérkőzést 2 gólos előnnyel zárja a Manchester City. Erre ajánlok fogadást és mindenki döntse el, hogy mennyit “fektet” ebbe bele én továbbra is a maximum 1 egységet ajánlom és ha ez bejön, akkor közel 4,5x pénzt hoz a konyhára. Bet365-n a “Hendikep eredmény” Döntetlen – (Man City -2) opció jelenti a mostani fogadásunkat! “Örök mottóm pedig, amit érzel fogadd meg és én ma így tettem..”

Burnley – Manchester City (15:05)
Tipp:Döntetlen (Hendikep 2:0) odds:4,33 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: