b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Burnley – Liverpool – 18:30

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

A második “gold” elemzés esetében a Burnley – Liverpool mérkőzésre készítettem egy elemzést. Gyakorlatilag nem nagyon kell részletezni a “dolgokat” a mérkőzéssel kapcsolatban


I Burnley – Liverpool I

 

A mérkőzésen gyakorlatilag minden egyes tényező a Liverpool sikere mellett szól. Kloppék az egyedüliek a jelenlegi PL mezőnyből akik hibátlanok. Három mérkőzés alatt 9 gólt szereztek és 3 gólt kaptak, az-az szinte minden egyes mérkőzésükön 3-4 gól született. A támadósor rendbe van, hiszen Mané, Salah, ill. Firmino is egészséges és játékra alkalmas állapotban van. Ez a trió véleményem szerint a mostani PL mezőny legerősebbje, ráadásul nem elhanyagolható tényező az sem, hogy együtt van a csapat, “érzik” egymást és nagyon jól futballoznak. Ami a Burnleyt illeti, szerintem idén is egy középcsapat lesz az együttes, ám nem könnyíti meg a helyzetüket, hogy 3 nappal ezelőtt a Sunderland ellen kellett játszaniuk az EFL kupában.

A várható gólszámadatok alapján 0,92, illetve 2,98 gól várható a csaptoktól. Én ez alapján 1-3, vagy 0-3-s eredményt várok a mérkőzéstől.

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

A vendégek kerete minden egyes poszton erősebb a hazaiakénál, ráadásul tényleg ott van az a tényező, hogy jóval fáradtabb lehet a Burnley. Egy szó, mint száz a vendégek kerete adott arra, hogy tovább folytassa a hibátlan szériáját, ráadásul a Burnley ellen az utóbbi időkben nem vérzett el a csapat. Legutóbb 4-2-re nyert a Pool, de ezt megelőzően is 1-3, illetve 1-2-s eredmény alakult ki. Papíron várható a gólváltás, főleg úgy, hogy Alisson továbbra is sérülésével bajlódik. Az viszont mindenképp beszédes számomra, hogy az Arsenal ellen milyen magabiztosan játszottak Kloppék. Úgyhogy hasonlóan a Dortmundi meccshez itt is a vendégek sikerét és a 1,5 gól feletti opció közösét ajánlom fogadásként.

Burnley – Liverpool (18:30)

Tipp: Liverpool + 1 gól felett (Játékidő eredménye + Összesített gólszám) odds:1,57 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: