b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Burnley – Leicester

Vajon sikerül pontot szerezni Vardyéknak idegenben? (Fotó: Michael Regan/Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma is három résszel jelentkezik, ahol elsőként egy Premier League találkozóval foglalkozunk. A mérkőzésen a hazai pályán kiváló teljesítménnyel bíró Burnley és a Leicester City találkozik egymással.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
81 nyertes – 46 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon sikerül pontot szerezni Vardyéknak idegenben? (Fotó: Michael Regan/Getty Images)

I Burnley – Leicester I

A találkozón lényegében ma a hazai együttesnek lenne égető szüksége minden egyes pontra, hiszen az előző három fordulóban történő pontnélküliség már veszélyezteti a csapat PL pozícióját. A Burnley 17. helyen áll és 2 pont az előnye a Cardiff csapatával szemben akik a 18. egyben kieső helyen állnak. A Leicester közepes idényt fut és ez látható a statisztikájukon is. Az együttes a 10. helyen áll, igazi középcsapat a szezonban és vélhetően nem nagyon fog innen sem fentebb, sem lentebb kerülni.

A Burnley részéről kiemelendő a hazai teljesítményük, hiszen a csapat 14 hazai mérkőzésén 12 alkalommal gólt szerzett. Amikor nem tette ezt meg, akkor az ellenfelek a Chelsea és a Manchester United volt. 

A Burnley részéről tehát hazai pályán adott a gól, főként úgy, hogy a Crystal Palace elleni utolsó hazai vereség előtt öt mérkőzésen is pontot tudott szerezni a csapat. A Leicester idegenben rosszul teljesít, viszont elől szinte kivétel nélkül egy-egy alkalommal betaláltak. Ezért mi kalkulálnánk a gólokkal. A vendégek oldaláról Vardy a kerettagja, míg a hazaiak részéről Barnes és Wood is a kihirdetett keretekben szerepelnek. Úgyhogy az ügyeletes gólvágók a pályán lesznek.

Burnley – Leicester (16:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: