Premier League: Brighton – Liverpool

Ötletadó rovatunk ma hajnalban tökéletesen zárt, illetve a hajnali elemzéseink is hibátlan eredménnyel zártak. A mai napot egyből egy ötletadóval kezdenénk, méghozzá egy angol első osztályú találkozóra gondoltunk, ahol az egyébként kiváló teljesítményt nyújtó Brighton fogadja az utóbbi két mérkőzését elveszítő Liverpoolt.


I Brighton – Liverpool I

Igazából másolgathatnám az előző elemzéseinkből a Brightonról leírtakat, hiszen remekül teljesít továbbra is az együttes a hazai publikum előtt és továbbra is minden egyes hazai PL meccsén gólt szerezett az együttes. Mi ennek köszönhetően már 5 alkalommal profitáltunk hol kevesebbet, hol többet a Brighton mérkőzésein. Nyertünk a Manchester Utd., Tottenham, Crystal Palace, Chelsea és Arsenal meccseken is a csapattal. Ma is ugyanaz a felállás, remélhetőleg képesek lesznek tartani a hazai mutatókat és ismét betalálnak, az amúgy remek védekezéssel ellátott Liverpoolnak. Ami azt illeti a Pool elveszítette a 21. fordulóban a veretlenségi szériáját és pechükre pont az őket üldöző Manchester City volt az aki nyerni tudott ellenük. Ami viszont szintén elmondható, hogy a Liverpool 21 fordulót követően mindössze 10 kapott gólnál tart, de idegenben ebből 7-t gyűjtött össze a csapat. A másik érdekes történet a mai találkozó előtt, hogy Gomez, Lovren, Matip, Oxlade-Chamberlain, Henderson és Lallana is kihagyhatja a mérkőzést. Ami azt illeti fürkészve a Brighton statisztikákat, hazai pályán a Premier League-ben eddig egyszer lépett pályára a Liverpool az Amex Stadionban, akkor 1-5-el zártak a csapatok. A szezonban legutóbb 1-0-s eredmény született a kettejük párharcán, mindezek ellenére mi azt mondtuk, hogy ez a Brighton hazai pályán képes lehet a Poolnak is betalálni. Remélhetőleg nem ma szakad meg ez a sorozat és, ha kialakul a gólváltás egy igencsak kecsegtető szorzót csíphetünk el, hiszen 2,20 a jelenlegi odds erre az opcióra. Ez nem véletlen és az sem az, hogy mindössze ötletadó ajánlásként publikáltuk ezt a “tippet”. Úgyhogy csak okosan, aki biztosabbra szeretne menni, szerintünk Liverpool nyerni fog és 4,5 gólnál kevesebb lesz a találkozón (1,55).

Brighton – Liverpool (16:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 2,20 Ötletadó max 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.