b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League: Brighton – Chelsea ötletadó

A mai ötletadó rovatunk második részében egy angol találkozóval készültünk. Lehet, hogy hirtelenjében az általunk megosztott opció érdekesnek fog tűnni, viszont a hazaiak statisztikája beszédes és mi szeretünk élni az ilyen kínálkozó lehetőségekkel.


I Brighton – Chelsea I

A vendégek tartalékos kerete még csütörtökön Magyarországon tartózkodott. Ugyan több kezdőjátékos is pihenőt kapott, de a döntő többségük játszott a Vidi elleni találkozón. Most pedig az a Brighton lesz az ellenfél, akik hazai pályán eddig remekül teljesítenek. Hazai mutatókat tekintve az idényben 4-2-1 a csapat mérlege és nem mellesleg eddig minden egyes mérkőzésen betalált az együttes. Az ellenfelek közt pedig már volt egy Tottenham és egy Manchester Utd. is. Aki természetesen ismeri a Chelsea játékát tudhatja, hogy nem a legjobb védelme van a csapatnak, ennek ellenére többször zárnak 0 kapott találattal. Ennek megfelelő Hazardék statisztikája is, hiszen 16 mérkőzésen mindössze 13 gólt kapott az együttes. Viszont most mi bíznánk a hazai félben, akik már többször keserítették meg a hozzájuk látogatók helyzetét és egy igazi küzdős találkozón várnánk a felektől a gólokat. Hazai oldalon egyedül Duffy lesz a hiányzó eltiltása miatt, míg a vendégeknél Morata, Moses és van Ginkel kénytelen kihagyni a mérkőzést. Egy szó, mint száz ismét rábízzuk magunkat a statisztikákra és reménykedünk benne, hogy a hazai publikum előtt ismét képes lesz maradandót nyújtani a Brighton, az amúgy fáradtabb Chelsea ellen. 

Brighton – Chelsea (14:30)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,95 Ötletadó: max. 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: