Premier League: Brighton – Arsenal ötletadó

Ötletadó rovatunk is jelentkezik, amely továbbra is hihetetlen teljesítménnyel zár decemberben! Ma egy angol mérkőzésre gondoltunk és arra a Brightonra kötnénk fogadást, amellyel a Chelsea elleni mérkőzésen is nyertünk egy szép duplával! (https://betandwintipps.com/premier-league-brighton-chelsea-otletado/)

Decemberi ötletadó ajánlásaink:
14 nyertes – 1 vesztes


I Brighton – Arsenal I

A Brighton kiválóan teljesít hazai pályán, viszont nagyobb téttel továbbra sem mernénk rájuk fogadni. Ugyan a bajnokságban továbbra is minden hazai mérkőzésén gólt szerzett a csapat és ma azzal az Arsenallal találkoznak, akik idegenben rendre gólt szereznek, de többször gólt is kaptak. Erre remek példa akár az előző Southampton elleni mérkőzésük, de a MU ellen is 2-2-vel, vagy épp a Bournemouth, Crystal Palace is gólt rúgott nekik. Egymás ellen nem sűrűn találkoztak eddig a felek, de az előző szezonban 2-1-re verte az ágyúsokat az együttes. De ugyanígy az ezt megelőző mérkőzéseken is rendre gólváltásokat hoztak össze a felek. Ezért mi úgy véljük, hogy a sérülésekkel tarkított vendégek kerete ismét képes lesz gólt szerezni idegenben, de várhatóan gólt is kapnak. A Brighton rendre gólt szerez hazai pályán, úgyhogy alacsony téttel és ötletadóként, de fogadást kötünk a gólváltásra!

Brighton – Arsenal (18:15)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,75 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.