b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Bournemouth – Manchester City – 15:00

Agüero nélkül kell továbbra is helyt állni a Manchester City támadósorának, ám Gabriel Jesus eddig remekül pótolja a csapattársa hiányát. (Fotó : Sky Sports)

Nagyon jól zártuk a tegnapi napot és ma szeretném ezt tovább vinni. Az első elemzésem esetében egy Premier League mérkőzés került kielemzésre, ahol a Bournemouth – Manchester City fog egymással találkozik-


I Bournemouth – Manchester City I

 

A mérkőzés számomra nagyon jó opciókkal van ellátva. Sokat gondolkoztam azon, hogy mégis mi lehet a megfelelő döntés a találkozón. A hendikep, a fogadáskészítő, ill. a csapatgólok között vacilláltam, majd az utóbbinál maradtam. Ami azt illeti véleményem szerint itt a Manchester City ma lavírozni fog és ennek több apropója is van. Az első ilyen tényező, hogy az előző fordulóban ismét kibabrált a sors a csapattal és az utolsó percekben megszerzett góljukat a VAR érvénytelenítette, ezzel pedig elveszítette máris a hibátlan mérlegét a csapat, pedig a Tottenham ellen bőven reális esélyük volt. A másik ilyen tényező, hogy egy gyengébb kerettel rendelkező Bournemouth lesz az ellenfelük, akik ellen kötelező számukra a győzelem.

A várható gólszámadatok alapján 0,81, illetve 3,29 a két csapat mutatója. Ezen adatok alapján véleményem szerint 0-3, 1-3-s eredmény lehet a reális.

Minden a vendégek sikere mellett szól és várhatóan Agüero és Sterling szállítani fogják most is a találatokat. (Fotó : Getty Images)

A Manchester City egyébként az első fordulóban 5 gólt szerzett, ill. a Tottenham ellen is 2-t, de ott lehetett volna a 3. találat. Ami azt illeti nagyon egyben van a csapat, ráadásul a Sterling, Agüero, Silva, de Bruyne, Rodri, G. Jesus és Mahrez által képviselt együttes nagyon jó formában van. Sterling és Agüero ontják magukból idén is a gólokat, előbbi 4, utóbbi 2 találatnál jár. Egy szó, mint száz én most egy feltüzelt Manchester Cityre számítok, akik a jó módjukhoz híven akár már az első félidőben szerezhetnek 1-2 gólt, majd ezt követően a második játékrészében feltehetik a mérkőzésre a pontot. Úgyhogy én bizakodó vagyok, ráadásul a hazai oldal nincs a legkönnyebb helyzetbe, hiszen rengeteg a sérültjük már itt a szezon elején. Úgyhogy mindenképp van érték a mai Manchester Cityben, főleg ha azt nézem, hogy tegnap a Liverpool nyerni tudott és már 2 pontos előnye lehet a Cityvel szemben. A győzelem adott és remélem, hogy ezt gólokban gazdag mérkőzésen hozza meg a vendég együttes.

Bournemouth – Manchester City (15:00)

Tipp: Több, mint 2,5 gól (Manchester City gólszám összesített) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: