b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Bournemouth – Mancheseter City

Agüero nélkül kell továbbra is helyt állni a Manchester City támadósorának, ám Gabriel Jesus eddig remekül pótolja a csapattársa hiányát. (Fotó : Sky Sports)

Az ötletadó rovatunk második részében egy Premier League mérkőzéssel készültünk, ahol a Manchester City egy kötelező győzelem előtt állhat.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
63 nyertes – 33 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Agüeroék ma is nyerni tudnak? (Fotó: Getty Images)

I Bournemouth – Mancheseter City I

A Premier League 29. fordulójában talán kötelező győzelem előtt áll a Guardiola által irányított együttes, viszont nem feledkezhetünk meg a mai ellenfelükről sem, akik elől igencsak jó arányban értékesítik a helyzeteiket.

A Bournemouth 18 hazai tétmérkőzésen 16 alkalommal gólt szerzett az ellenfelknek, ami igencsak remek mutatónak számít. Ráadásul a Chelsea, Arsenal és Manchester United együtteseinek is betalált a csapat.

Kiváló mérkőzést láthatunk, ahol úgymond a bajnoki címért versenyben lévő Manchester City dolgát nehezítheti meg a hazai együttes. A Bournemouth esetében remek hazai mutatókról beszélhetünk, úgyhogy nem lesz egy sétagalopp ez a mérkőzés számukra.

Bournemouth – Manchester City (16:00)
Tipp:Manchester City és Igen (1×2 + Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,40 Ötletadó max. 1 egység
Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: