b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League: Biztosan jól gondolkoztak a fogadóirodák?!

Haaland már az első manchesteri meccsén gólt szerzett! (Fotó: Getty Images)

2022-08-21288

Vasárnap három mérkőzést rendeznek meg a Premier League 3. fordulójában és nem igazán értjük a fogadóirodák szorzóit a Newcastle – Manchester City találkozón.

A Manchester City az első két fordulóban hengerelt és a West Ham ellen 2-0-ra, míg legutóbb a Bournemouth ellen 4-0-ra tudtak nyerni. Ennek ismeretében mindenképp duzzadhat az önbizalomtól a Pep Guardiola által irányított manchesteri csapat. A Newcastle sem kezdte rosszul a szezont, de az ellenfelek közt a Nottinham és a Brighton szerepelt. Ugyan az első fordulóban nyerni tudtak a hazaiak, de a Brighton ellen már nagyon gyengén teljesítettek. Ezért sem értjük igazán a fogadóirodákat, hogy miért nem a jól megszokott 1.20-1.25-ös szorzót látjuk a Manchester City neve mellett. Természetesen igaz, hogy a Newcastle kerete erősödött, ráadásul az anyagi háttér is adott, de azért így is messze elmarad a hazai keret értéke és tudása is a manchesteriekétől. A Newcastle keretének értéke a Transfermarkt adatai alapján 333.60 millió eurót ér, míg a Manchester City több, mint 1 milliárd eurós kerettel rendelkezik. Tehát már papíron is van egyfajta differencia a felek között, de igazából a teljesítménybeli különbségek is adottak.

Newcastle - Manchester CityFogadási határidő: 17:30

Mindkét oldalon van pár hiányzó, de így is Pep Guardiola az egyik legerősebb kezdőjét küldheti ma ki a pályára. A vendégeknél elől biztosan szerephez jut Haaland, Foden és Mahrez is, illetve mögöttük de Bruyne, Rodri, Gündogan, Cancelo, Aké, Dias, Walker és Ederson játékára lehet számítani. A hazaiak sem panaszkodhatnak, hiszen a kezdőjük igencsak erősnek mondható. Elől vélhetően Wilson, Saint-Maximin és Almiron fog kezdeni, a középpályán, illetve a védelemben pedig Willock, Guimaraes, Joelinton, Trippier, Schar, Botman, Burn és Pope játéka esélyes. A felek az előző kiírásban kétszer találkoztak egymással és a mai felállásban 4-0-ra nyert a Manchester City, míg fordított felállásban 5-0-ás kiütéses győzelemmel mutatta meg erejét a csapat a Newcastle együttesével szemben. Egy szó, mint száz két gólt ma is várunk a meccstől, ill. Pep Guardioláék győzelmére is fogadást kötünk!

Tipp: Manchester City + 1.5 felett (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: