b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Arsenal – West Ham – 09/19 21:00

Az Arsenal az utóbbi hetekben pocsék formába került és rég volt arra alkalom, hogy a képen látható módon örüljenek a játékosok. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 21:00

Az Arsenal magabiztos teljesítménnyel indította meg a szezont és ahogy azt sok szakértő is várja M. Arteta munkája vélhetően a mostani szezonban fog “beérni” (ha szabad így fogalmazni). Az egyértelmű, hogy nincs könnyű helyzetben a spanyol tréner, ugyanis D. Luiz, Mustafi és Sokratis játékára vélhetően most sem számíthat, ez a három játékos pedig mindenképp az ágyúsok védelmének alapjának minősül. Persze a Holding, Tierney, Gabriel trió megmutatta a Fulham ellen is, hogy képesek kapott gól nélkül lehozni egy PL mérkőzést, ráadásul Leno is igencsak remek formában van jelenleg. Elől sokat erősödött, illetve “gyorsult” a csapat, hiszen Aubameyang és Willian szélső játékának köszönhetően nagyon kevés védő tudja felvenni a tempót gyorsaságban. Középen pedig Lacazette játéka szinte garantált, ráadásul a padról még képes beszállni az az N. Pepe aki szintén a gyorsaságáról és technikai tudásáról híres. Egyszóval a mostani Arsenal támadósor nagyon erős a West Ham pedig elég gyengének tűnik az első mérkőzés adatait és összképét tekintve. Ha pedig csak a csapatot nézzük nem nagyon látunk a Fornals, Noble, Fabianski, Diop négyesen kívül benne olyan nevet, akire azt tudnánk mondani, hogy na igen vele mindenképp kell számolni. Az első fordulót ennek megfelelően bukta is a vendég együttes a Newcastle ellen 2-0-ás arányban. A mai mérkőzésen ezen adatokat látva, ismerve az Arsenal és Arteta felfogását, ill. játékát, egyértelműen a hazaiak sikerére számítunk. Ezt pedig egy -1.0-ás hendikep opcióval támogatjuk meg. Bőven reális az, hogy csak egy góllal nyer az Arsenal de a mostani formák alapján két gólos különbség is elképzelhető a mérkőzésen. Hajrá ágyúsok!

📊 Ajánlott predikció: 
Arsenal -1.0 (Ázsiai hendikep)

odds: 
1.80 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: