b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Arsenal – Manchester United

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 26: Marcus Rashford of Manchester United celebrates scoring his sides first goal with his Manchester United team mates during the Premier League match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford on August 26, 2017 in Manchester, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma négy résszel jelentkezik. Hihetetlen a mai kínálatunk, prémium részlegben is hét elemzést publikáltunk és óriási érték van ma minden egyes mérkőzésben.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
70 nyertes – 39 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is lesz oka az örömre a “vörös örödögöknek”? Megtartják a nyerő szériájukat?  (Fotó:Michael Regan/Getty Images)

I Arsenal – Manchester United I

A mérkőzésen a “Prémium” részlegben már publikáltunk egy “B” kategóriás ajánlást, ezen kívül pedig most még lenne egy ötletünk. A találkozón lényegében számolnánk a találatokkal ismét, hiszen mindkét oldalon igencsak gólerős támadósorok találkoznak ma egymással.

A Manchester United továbbra is szárnyal O.G. Solksjaer munkássága alatt és a Bajnokok Ligájában is kiharcolta az együttes a továbbjutást. Az “ágyúsok” hét közben kikaptak a Rennes otthonában, de hazai pályán mindig is veszélyes együttesnek számított a csapat.

A két együttes legutóbb az FA Kupában találkozott egymással, akkor 3-1-re nyertek a “vörös ördögök”. Most nem várnánk ekkora mértékű különbséget, de abban biztosak vagyunk, hogy morálisan ma sokkal biztosabbak a vendégek. Egy szó, mint száz két kiváló formában lévő csapat, erős támadók gólokat eredményezhetnek és erre megéri fogadást kötni alacsony téttel.

Arsenal – Manchester United (17:30)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 gól (Mindkét csapat szerez gólt + gólszám összesített) odds:1,83 Ötletadó max. 1 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: