b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Arsenal – Manchester City – 17:30

Agüero nélkül kell továbbra is helyt állni a Manchester City támadósorának, ám Gabriel Jesus eddig remekül pótolja a csapattársa hiányát. (Fotó : Sky Sports)

A mai nap egyik legígéretesebb mérkőzése az Arsenal – Manchester City kettős találkozója lesz. A statisztikai adatok alapján nagyon magas értékeket láthatunk és ennek megfelelően hatalmas hiba lett volna kihagyni ezt a mérkőzést.


A mérkőzésen izgalmas kilencven percre van kilátás, hiszen egy alakulóban lévő Arsenal fogadja, a mostanában botladozó Manchester Cityt. Ami elmondható így előjáróban, hogy a vendégek rendelkeznek a leghatékonyabb támadósorral a bajnokságban, hiszen negyvennégy gólt szereztek tizenhat mérkőzésen, ami 2,75-ös mérkőzés/rúgott gól átlagot jelent esetükben. Az Arsenal esetében messze elmaradnak ezek a gólok és a csapat rendkívül hullámzó teljesítményt nyújt. Legutóbb viszont hála nekik sikerült nyerni és ténylegesen a Martinelli, Aubameyang, Lacazette, Saka négyes képes remekül megmozgatni a védelmeket és ez a négyes nagyon veszélyes. A Standard Liege ellen is teljesen megváltozott az ágyúsok játéka, amikor Martinelli és Aubameyang a pályára lépett és a 2-0-ás hátrányt azonnal ledolgozta a csapat és egyenlíteni is tudtak.

A várható gólszámadatok 1,67, ill. 2,32 a két csapat mutatója. Ezen mutatók alapján pedig a gólváltás és a 2,5 gól feletti opció is várható.

Agüero nélkül kell továbbra is helyt állni a Manchester City támadósorának, ám Gabriel Jesus eddig remekül pótolja a csapattársa hiányát. (Fotó : Sky Sports)

Ami biztos, hogy mostanában mindkét csapat rengeteg gólt kap. Az Arsenal legutóbbi kapott gól nélküli meccsére még október hatodikán volt példa, akkor a Bournemouth ellen sikerült kapott gól nélkül maradnia a csapatnak. A Manchester City pedig szintén már nagyon rúg húzta ki kapott gól nélkül és erre legutóbb az Aston Villa elleni bajnokin volt példa még október huszonhatodikán. Egy szó, mint száz a gólváltás esélyessége a várható gólszámadatok alapján 83%, míg a 2,5 gól feletti opció esélyessége 81%-ot mutat. Ez a két érték pedig igencsak magas. Az Arsenal az idei  hazai tétmérkőzésein rendre képes volt gólt szerezni, de nagyon ritkán fordult az elő, hogy kapott gól nékül zárjanak. A vendég csapat részéről egy olyan együttes érkezik, akik a Premier League leghatékonyabbjának mondhatóak. Úgyhogy bizakodó vagyok és attól eltekintve, hogy a vendégek egyik legjobb támadója Agüero továbbra sincs a keretben, nagyon bízom benne, hogy mindkét csapat betalál és érkezik egy harmadik találat is.

Arsenal – Manchester City Fogadási határidő : 17:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,61 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: