b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Arsenal – Everton – 04/23 21:00

Az idei kiírásban Calvert-Lewin sem szállítja a gólokat és mindössze 3 gólt szerzett az angol támadó. (Fotó: Getty Images)

Nagyon szoros és végig kiélezett mérkőzésre számítok az Arsenal – Everton mérkőzésen. Egyik fél sincs kirobbanó formában, viszont érdemes megemlíteni, hogy a vendégek azok, akik képesek lehetnek odaérni a nemzetközi kupaszereplést érő helyek valamelyikére. Persze ehhez kell egy kiváló véghajrá. Természetesen az “ágyúsoknak” is megvan erre a lehetőségük, de a jelenlegi helyzet és forma alapján a legreálisabb esélyük a következő szezonbeli nemzetközi kupaindulásra az Európa-liga megnyerésével van.

xG (Várható gólszámadat)
1.171.53
Várható végeredmény : 1-1

 

M. Arteta a hazaiak trénere nincs könnyű helyzetben, hiszen Aubameyang, D. Luiz, Tierney és Odegaard mellett az egyik leghatékonyabb és kiváló formának örvendő támadója A. Lacazette is “kidőlt”. Az Everton ezzel szemben az egyik legerősebb kezdőjével állhat fel, hiszen a tegnapi sajtótájékoztatón C. Ancelotti bejelentette, hogy Delph, Mina és Calvert-Lewin is felépült kisebb sérüléséből és 100%-os formában vannak. Ezt leszámítva az olasz edzőnek ott van az esély, hogy a Richarlison, Rodriguez, Iwobi, Digne, Sigurdsson, Davies, Allan hetesből kedvére válogasson, úgyhogy ellentétben az “ágyúsok” helyzetével a liverpooliak elég kedvező feltételek mellett várják a mai találkozót. Nem véletlen, hogy a hírek bejelentését követően megindult az Everton szorzója lefelé és itt ragadnám meg az alkalmat, hogy az ázsiai piacon a +0.5-ös hendikep opcióval fogadjak a vendégekre. Ha csak a statisztikát vesszük az Arsenal hiányzói és várható kezdője alapján a szezon során szerzett 44 gólból 29 gólt szerző játékos hiányozni fog, egyszóval a Saka, Rowe, Martinelli, Pepe, Nketiah ötösre ma nem vár egyszerű feladat. Az Everton legutóbb nagyon jól játszott a Tottenham ellen és érdemes itt megemlíteni, hogy a felek legutóbbi decemberi mérkőzésén 2-1-re nyertek a vendégek. Úgyhogy vállalom a kockázatot és a vendégek pontszerzésére ajánlok fogadást, ami egyébként a várható gólszámadatok alapján bőven reális!

Predikció : 
Everton +0.5 (Ázsiai hendikep)
Odds: 1.725Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: