b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League: A Real Madrid és Brentford elleni csúfos pofon után, csak ebben bízhat a Tuchel legénység!

Vajon megnyeri a mai mérkőzést a Chelsea?! (Fotó: Getty Images)

A Premier League szombati játéknapján két gyenge formában lévő csapat fog egymással szembenézni.

A Southampton öt mérkőzése képtelen nyerni, pedig a csapat elég könnyű sorsolást kapott az előző hetekben. Annyi biztos, hogy a S’oton hazai pályán a 2021/22-es kiírásban nagyon gólerős csapat és szinte minden ellenfelének betalált az együttes. A Chelsea pedig egy fantasztikus győzelmi szériát szakított meg áprilisban és a csapatra a hónapban rájár kőkeményen a rúd. A Brentford ellen hazai pályán szenvedtek 4-1-es vereséget, majd jött a Bajnokok Ligája, ahol szintén a Stamford Bridge gyepén 3-1-es vereségbe szaladt bele a londoni együttes a Real Madrid ellen.

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-A Southampton hazai pályán mindössze három vereséget tudhat magáénak. Tizenöt lejátszott bajnokin öt győzelem és hét döntetlen a csapat mérlege.
-A Chelsea idegenben remek mutatókkal rendelkezik és a tizenöt vendég szereplés során tíz győzelem, három döntetlen és mindössze két vereség a csapat mérlege.
-Az egymás elleni eredmények alapján a legutóbbi öt meccsből mindössze egyet nyert meg a Chelsea, három döntetlen mellett pedig, egy Southampton siker látható. 
-Az egymás elleni eredmények alapján a legutóbbi négy mérkőzésen rendre “zöldült” a gólváltás, mint opció.

Várható kezdőcsapatok (Forrás:www.whoscored.com)

Csapathírek:

SOUTHAMPTON
A hazaiak egy négy mérkőzéses negatív sorozatot szakítottak meg a Leeds ellen, de ne feledjük, hogy a S’oton hazai pályán remek mutatókkal bír és ténylegesen a 2021/22-es szezon elejétől eltekintve szinte mindenkinek gólt lőtt a csapat. Hiányzók esetében A. Broja maródi, ill. S. Long, Lyanco és A. McCarthy játéka kérdéses.

CHELSEA
A londoniak némileg kényelmes helyzetben vannak, ugyanis a második helyen lévő Liverpool tizenhárom pontnyi távolságra van, míg a mögöttük lévő Tottenham és Arsenal kettős öt ponttal van elmaradva. Nagy kérdés, hogy Tuchel ma fog-e rotálni, de a jelenlegi információk szerint szinte teljes kezdővel fog ma pályára lépni a Chelsea. Hiányzókat tekintve B. Chilwell, ill. C. Hudson-Odoi maródi a vendégeknél.

2022.04.09. 16:00
🏟St. Marry Stadion (Southampton)

 

A Southampton hazai mérlegétől nehéz elvonatkoztatni és látható az is, hogy a fogadóirodák nyitó szorzói növekedni kezdtek már ami a Chelsea győzelmét illeti. A vendégek 1.75-ös szorzóval rendelkeztek, ami a mérkőzést megelőző órákra már 1.95-ös értékre növekedett, ami kellően jelzi, hogy a fogadók a Southampton pontszerzésére fogadnak. A felek múltja beszédes és a 2021/22-es kiírásban már kétszer is találkoztak egymással és rendre “zöldült” a gólváltás, mint opció. Ebben bízunk mi is, így a gólváltást favorizáljuk a találkozón. Az xG mutatók alapján egyébként a gólváltás esélye 64%!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.75

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: