b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Portugál Liga: Ismét egy “kötelező győzelem” előtt a Benfica!

A listavezető Benfica az utolsó helyen álló Ferreira otthonában tesz látogatást a 20. fordulóban!

A sportfogadásban mindig sok izgalmat ígér, amikor egy utolsó, kontra első párharcára fogadunk, hiszen döntő többségben ezeken a mérkőzéseken szeretnek vért izzadni a bajnokesélyes csapatok. Ez pedig ma is jelen lehet, ugyanis a Ferreira elég kellemetlen riválisnak számít és ugye a Braga is majdnem pontokat hullajtott ellenük az előző fordulóban. A hazaiak alapvetően gyenge szezont futnak, de lassan minden mindegy alapon kell nekik játszani és csak a támadásokra koncentrálni. Persze a mai meccsen aligha fognak kezdeményezni, hiszen a Benfica ellen őrültség lenne nyíltan kitámadni, így vélhetően ma is a betömörülő védekezésé, illetve a kontratámadásoké lesz a főszerep a hazaiak stratégiájában. A Benfica az idei kiírás leggólerősebb csapata és a 17 forduló alatt szerzett 43 találat mindenképp beszédes teljesítmény részükről. Ám a vendégek nem tétlenkedhetnek, hiszen az elmúlt hetek “botladozásai” után mindössze négy pont fórjuk maradt a Bragával szemben és ezt a hátrányt könnyedén ledolgozhatja a második helyen álló együttes. Ezenkívül ott lohol mögöttük az FC Porto is a harmadik helyen, akik szintén kiváló formának örvendnek, úgyhogy nincs benne a hibalehetőség egyik fordulóban sem, hiszen egy esetleges pontvesztés komoly problémákhoz vezethet. A Ferreira ellen tehát hozni kellene a “kötelezőt” a listavezetőnek és vélhetően össze is fog jönni ez a Benficának. A csapatok legutóbb augusztus 30-án találkoztak egymással és akkor egy 5 gólos fiaskón zsebelte be a három pontot az első helyen álló csapat, de ha megnézzük az előző éveket, akkor döntő többségben látható az, hogy képesek voltak három ponttal távozni a Ferreira elleni csörtékről. A mai találkozót a hazaiaknál Ibrahim sérülés, míg Maracas eltiltás miatt hagyja ki, míg a Benficánál egyedül Rafa Silva játéka kérdéses, de alapvetően minden kulcsjátékos játékra alkalmas állapotban várja a csütörtök esti bajnokit!

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!

A tartalom megtekintése számodra korlátozva van!
Lépj be Te is a b&wtips-közösségbe és váltsd ki az egy éves b&wtips tagsági díjat!

A tagsági díj egy évre mindössze 2.999 Ft!

A tagsági díj kiváltásával egy éven keresztül a weboldalunk minden egyes eleméhez hozzáférést biztosítunk számodra, ill. a b&wtips-közösség számára kialakított chathez is csatlakozhatsz, amit a telegram alkalmazáson keresztül érhetsz el! A chat linkjét a számláddal együtt küldjük számodra email formájában. Amennyiben nem találnád a beérkező emailek között az üzenetünket, úgy kérünk, hogy ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. közösségi mappákat is!

Amennyiben szeretnél még több tipphez hozzáférést kapni, akkor igényeld az előfizetéssel rendelkező szolgáltatásaink valamelyikét! 
Legyél Te is sikeres sportfogadó!

 

0
%d bloggers like this: