Portugál Liga: Ismét egy „kötelező győzelem” előtt a Benfica!

Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

A listavezető Benfica az utolsó helyen álló Ferreira otthonában tesz látogatást a 20. fordulóban!

A sportfogadásban mindig sok izgalmat ígér, amikor egy utolsó, kontra első párharcára fogadunk, hiszen döntő többségben ezeken a mérkőzéseken szeretnek vért izzadni a bajnokesélyes csapatok. Ez pedig ma is jelen lehet, ugyanis a Ferreira elég kellemetlen riválisnak számít és ugye a Braga is majdnem pontokat hullajtott ellenük az előző fordulóban. A hazaiak alapvetően gyenge szezont futnak, de lassan minden mindegy alapon kell nekik játszani és csak a támadásokra koncentrálni. Persze a mai meccsen aligha fognak kezdeményezni, hiszen a Benfica ellen őrültség lenne nyíltan kitámadni, így vélhetően ma is a betömörülő védekezésé, illetve a kontratámadásoké lesz a főszerep a hazaiak stratégiájában. A Benfica az idei kiírás leggólerősebb csapata és a 17 forduló alatt szerzett 43 találat mindenképp beszédes teljesítmény részükről. Ám a vendégek nem tétlenkedhetnek, hiszen az elmúlt hetek „botladozásai” után mindössze négy pont fórjuk maradt a Bragával szemben és ezt a hátrányt könnyedén ledolgozhatja a második helyen álló együttes. Ezenkívül ott lohol mögöttük az FC Porto is a harmadik helyen, akik szintén kiváló formának örvendnek, úgyhogy nincs benne a hibalehetőség egyik fordulóban sem, hiszen egy esetleges pontvesztés komoly problémákhoz vezethet. A Ferreira ellen tehát hozni kellene a „kötelezőt” a listavezetőnek és vélhetően össze is fog jönni ez a Benficának. A csapatok legutóbb augusztus 30-án találkoztak egymással és akkor egy 5 gólos fiaskón zsebelte be a három pontot az első helyen álló csapat, de ha megnézzük az előző éveket, akkor döntő többségben látható az, hogy képesek voltak három ponttal távozni a Ferreira elleni csörtékről. A mai találkozót a hazaiaknál Ibrahim sérülés, míg Maracas eltiltás miatt hagyja ki, míg a Benficánál egyedül Rafa Silva játéka kérdéses, de alapvetően minden kulcsjátékos játékra alkalmas állapotban várja a csütörtök esti bajnokit!

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!

A tartalom megtekintése számodra korlátozva van!
Lépj be Te is a b&wtips-közösségbe és váltsd ki az egy éves b&wtips tagsági díjat!

A tagsági díj egy évre mindössze 2.999 Ft!

A tagsági díj kiváltásával egy éven keresztül a weboldalunk minden egyes eleméhez hozzáférést biztosítunk számodra, ill. a b&wtips-közösség számára kialakított chathez is csatlakozhatsz, amit a telegram alkalmazáson keresztül érhetsz el! A chat linkjét a számláddal együtt küldjük számodra email formájában. Amennyiben nem találnád a beérkező emailek között az üzenetünket, úgy kérünk, hogy ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. közösségi mappákat is!

Amennyiben szeretnél még több tipphez hozzáférést kapni, akkor igényeld az előfizetéssel rendelkező szolgáltatásaink valamelyikét! 
Legyél Te is sikeres sportfogadó!

 

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: