b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Portugál Kupa : Sporting CP – FC Porto

Vajon ma is döntetlennel zárnak a csapatok, vagy rendes játékidőben eldönti a párharcot valamelyik csapat? (Fotó : Skysports)

Portugáliában két igencsak nagy múltú és ősi rivális találkozik egymással a kupadöntőben, ahol ténylegesen ki-ki párharcra van kilátás. A két csapat nem ismeretlen egymásnak, ráadásul a szezon során 3 mérkőzést is játszottak már egymással, úgyhogy az esélyek “kiszámíthatóbbak”.


I Sporting CP – FC Porto I

 

Amit érdemes leszögezni, hogy a “prémium szolgáltatásunk” keretein belül elindultam a magasabb szorzók felé. Ennek köszönhetően ma egy 3,10-s szorzót is publikálok. A mérkőzésen nincs értelme sem a gólokra, sem a végső győztesre “tippelni”, hiszen itt ténylegesen bármi megtörténhet. A mai ajánlásom alapja az, hogy a két fél a szezonbeli mérkőzései során két alkalommal is döntetlennel zárt, illetve a legutóbbi május 18-án lejátszott bajnokijukon a 87. percben változott az eredmény 2-1-re.

A legbiztatóbb tényező számomra, hogy a Ligakupa döntőjében ugyanezen csapatok mérkőztek meg egymással és akkor is egy döntetlent hoztak össze a csapatok a rendes játékidőben. Ezen kívül egy 0-0, illetve egy 2-1-s eredményt értek el egymás ellen.

Vajon ma is döntetlennel zárnak a csapatok, vagy rendes játékidőben eldönti a párharcot valamelyik csapat? (Fotó : Skysports)

Mindkét csapat legjobbjai a keretekben lettek nevezve, úgyhogy lényegi hiányzóról nem tudok. Egy szó, mint száz, ha minden az elképzeléseim szerint alakul, akkor 0-0, illetve az 1-1-s eredmény egyáltalán nem elképzelhetetlen opció, aki gondolja, mint pontos végeredményt megpróbálhatja fogadásként. Viszont a szimpla döntetlenbe én hatalmas értéket látok és nem tudok elvonatkoztatni egyszerűen a saját gondolataimtól, illetve a szezonbeli eredményektől. Izgalmas 90 perc elé nézünk és nagyon meglepődnék, ha bármely csapat 2, vagy több góllal tudna nyerni, ezen a fontos mérkőzésen.

Sporting CP – FC Porto (18:15)
Tipp: Döntetlen (Játékidő eredménye) odds:3,10 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: