b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Portugál Kupa : Sporting CP – Benfica

Vajon ma is döntetlennel zárnak a csapatok, vagy rendes játékidőben eldönti a párharcot valamelyik csapat? (Fotó : Skysports)

Az ötletadó rovatunk ma két résszel jelentkezik! Tegnap 7 megosztásunk volt ebből 5 nyertes és 2 vesztes ajánlást sikerült összehozni. Ma viszont gyengébb a kínálat, illetve elég volt a “hazardírozásból”, ezért csak két találkozót hoztunk ötletadóként. Elsőként a Sporting – Benfica portugál rangadóval készültünk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
106 nyertes – 59 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon hazai pályán kiharcolja a továbbjutást a Sporting? (Fotó : Skysports)

I Sporting CP – Benfica I

A Portugál Kupa visszavágóján a Benfica vezet 2-1-re és lényegében ma nem ülhetnek a babérjaikon, hiszen egy 1-0-s mérkőzés esetén a Sporting lenne a továbbjutó fél. Ennek fényében hasonló mérkőzésre számítunk. mint az előző találkozón.

Lényegében mindkét együttes ebben a felállásban is remekül szerepel. A Sporting hazai pályán rendre képes gólt szerezni, de többször  gólokat is kap a csapat, míg a Benfica idegenben egy-egy botlást elvétve képes legalább egy döntetlen kiharcolására és természetesen gólokat is szerez a csapat.

Ezért arra gondoltunk, hiszen mindkét csapatnak úgymond mennie kell még a továbbjutásért, hogy ma is kialakulhatnak a gólok a találkozón. Benne lehet most egy fordított 2-1, de abban biztosak vagyunk, hogy a Sporting menni fog a győzelemért, míg a Benfica technikás támadóinak köszönhetően várhatóan ma is betalál. Nem is olyan rég még a bajnokságban találkoztak a felek, akkor 6 gólt hoztak össze és 2-4-s végeredmény szemtanúi lehettünk.

Sporting CP – Benfica (21:45)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,66 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: