b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

PL : P. Wright – N. Aspinall – 10/15 21:10

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 21:10

A másik meccset sem hagyhattam ki a tippjeim közül, hiszen kaptunk egy olyan szorzót Wrightra amit érdemes, ha nem is nagy téttel de megrakni. Őszintén szólva Aspinall a meglepetések embere, ám nincs mostanában jó formában és a PL rájátszásba is nagyon nagy küzdéssel jutott be. Wright ezzel ellentétben az utóbbi négy meccsét a PL-ben remekül hozta és elég összeszedett volt a játéka. A mostani formák alapján, illetve P. Wright utóbbi egy évét tekintve azt mondom, hogy ma ő fog nyerni. Legutóbb a PL-ben találkoztak a játékosok és akkor 3 leges különbséggel nyert Wright angol riválisa ellen, de ezt megelőzően is az év során amikor igazi tétje volt a meccsnek, akkor Wright magabiztosan nyert. Egy szó, mint száz a skót rutinos játékost most élesebbnek érzem és szerintem, ha nem is magabiztos fölénnyel, de nyerni fog.

📊 Ajánlott predikció: 
P. Wright (Győztes)

odds: 
1.61 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: