b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

PL : N. Aspinall – M. van Gerwen – 08/28 21:40

Van Gerwen ismét győzelmet ünnepelhet. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 21:40

Tegnap láthattuk, hogy van Gerwen továbbra is szenved és kissé meglepő módon rosszul teljesít itt a PL-ben. Persze mérkőzések kérdése és vélhetően a világelső magára talál, ám a Durrant, Anderson kettős ellen mutatott játéka egyáltalán nem volt meggyőző. Most pedig az-az Aspinall fog jönni, aki szinte minden meccsen képes 100 pont körüli, vagy feletti átlagokat hozni és a formájára aligha lehet panasz, hiszen a folytatás óta nyert Price és Smith ellen, illetve Gurney ellen jól játszott, de a kiszállózásban megakadt. M. van Gerwen sok hibával játszik és ez rányomhatja ismét a mai meccsére a bélyeget. Aspinall nem mellesleg szereti megnehezíteni van Gerwen dolgát és idén három találkozójukból kétszer nyert az angol játékos, illetve egyszer a holland 10-8-as arányban húzta be a győzelmet. Ez a +2.5-es hendikep opció kiváló lehetőségnek tűnik, úgyhogy használjuk ki, amíg van benne érték.

📊 Ajánlott predikció: 
N. Aspinall +2.5 (Hendikep)

odds: 
1.61  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: