b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

PL : N. Aspinal – D. Gurney – 08/26 20:10

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 20:10

Nathan 98- , míg Gurney 87 pontos átlaggal zárt tegnap és mindkettejük nyert. Gurney nincs jó formában, míg Aspinall immáron a 3. helyen áll a tabellán. Gurney számára minden pont fontos lenne, hiszen jelenleg a 9. helyen áll, viszont Aspinall ellen, aki tegnap is szép számmal szórta a pontokat, ráadásul elég pontosan tudott kiszállózni semmiképp sem lesz könnyű dolga. Tegnap Dobey, ha egy kicsit pontosabban játszik, akkor lazán megszorítja Gurneyt és őszintén szólva látva azt a meccset nem sok jót jósolok Gunreynek. A fogadóirodák is osztoznak ezen a tényezőn és igencsak magas favoritja Aspinall a találkozónak. A -1.5 leg hendikep opcióban mindenképp lett volna potenciál, ám a -2.5-es opcióra tudunk fogadást kötni. Tegnap hárommal verte Price-t Aspinall és, ha ma is azt hozzák a játékosok, mint tegnap, akkor ezt könnyedén megoldja ismét Nathan.

📊 Ajánlott predikció: 
N. Aspinall -2.5 (Hendikep)

odds: 
2.50  Ajánlott tét: 1 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: