b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

PL : M. Smith – R. Cross – 08/26 20:50

M. Smith sikere várható abban az esetben, ha egy hosszabb mérkőzést alakítanak ki a felek. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 20:50

Smith 180-as dobásaiban ma is nagy érték lehet. Láthattuk tegnap is, hogy milyen magabiztosan dobálta a tripla 20-akat és hét 180-as dobással zárt G. Anderson ellen. Ha megnézzük Smith utóbbi meccseit remekül látható, hogy rendre négy, vagy több 180-ast dob meg. A PL előtti World Matchplayen pl. 10.25-ös átlaggal zárt, ami egészen fantasztikusnak mondható. A mostani line igencsak alacsony, bár ennek megfelelően nem épp a legjobb az 1.72-es odds sem. Mindenesetre megéri egy alacsony téttel fogadást kötni Smith 180-as dobásaira, hiszen mindössze négy alkalommal kellene megdobnia, az amúgy is számára könnyed “one hundred eighty” dobásokat.. Szerencsére nem szeret leváltani tripla 19-re, úgyhogy bízunk benne, hogy ismét dob legalább négy 180-at R. Cross ellen.

📊 Ajánlott predikció: 
M. Smith – 3.5 felett (Játékos 180-as pontszámok)

odds: 
1.72  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: