b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

PL : M. Smith – N. Aspinall – 08/29 20:55

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 20:55

A PL folytatás óta kijelenthetjük, hogy majdhogynem 100%-os mutatónk van, pedig nem egy, vagy két fogadáts kötöttünk már a darts mérkőzésekre. A mostani párosítást már favorizáltuk, hiszen az első szakaszban is fogadtunk Smith 180-as dobásaira és akkor hat alkalommal dobta meg ezt tizenkét leg alatt. Tegnap nem volt a legpontosabb Smith, de így is képes volt öt alkalommal megdobni a 180-at. Aspinall ellen azért egy teljesen más mérkőzés lesz, ami akár tizennégy legbe is fulladhat. Tegnap tizenegy leg alatt dobta meg az öt 180-at, most azért jobban kell figyelnie, ami akár egy gyors 180-as szóráshoz is vezethet. Az öt dobásban mindenképp van érték, úgyhogy rakjuk, amíg lehet..

📊 Ajánlott predikció: 
M. Smith 4.5 felett (180-as dobások)

odds: 
1.83  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: