b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

PL : M. Smith – G. Anderson – 08/25 19:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

Fogadási határidő: 19:30

M. Smith játékában mindneképp van ma érték, ugyanis a világranglista negyedik helyezett elég jó formába került. Andersonról is elmondhatjuk ezt, bár a rutinos játékos itt a PL-ben nem vitézkedik és mindössze 2-2-2-es mérlege van. Smith játékáról elmondható, hogy nagyon koncentráltan játszik, míg Andersont könnyű kibillenteni ebből a helyzetből és ennek okán többször hibázik. Smith viszonylag magas számmal dobálja a triplákat és legutóbb is július 25-én Anderson ellen 14-7-re hozta a 180-asok számát. Most ennél jóval kevesebb 180-ra lehet számítani, ám annyi biztos, hogy Smith játékában több 180-as dobás van és ennek okán alacsonyabb téttel favorizáljuk a 180-as dobásokat.

📊 Ajánlott predikció: 
Michael Smith (Legtöbb 180-as)

odds: 
1.72  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: