b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

PL : G. Durrant – P. Wright – 09/04 20:20

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 20:20

…A mai darts kínálatból mindössze a Durrant – Wright kettős meccsét emelnénk ki és ezen a találkozón számítunk leginkább egy izgalmas mérkőzésre. Ami azt illeti Durrant továbbra is tartja kiváló formáját és tegnap például M. van Gerwen ellen remizett, ami valljuk be nem rossz eredmény. P. Wright egy kisebb lejtő után kezdi megtalálni a saját játékát és a három napos szünetet követően MVG ellen 8-1-el, majd Aspinall ellen 8-5-el zárt, ami fantasztikus teljesítménynek mondható.A játékosok elég magas átlagokkal rendelkeznek, ráadásul a mostani mezőny egyik legbiztosabb kezű dobóit láthatjuk, ugyanis mindkét játékos elég kimérten dobálja a nyilakat. Durrant és Wright is a magas kiszállózás hírében van és tegyük hozzá, hogy ez a két játékos felfelé húzhatja az amúgy is magas átlagokat. Köztudott tény, hogy minden meccset befolyásol a tempó, egy bizonyos átlag. Ez a tempó pedig közel azonos a játékosoknál, nem fog egyikük sem kapkodni a tábla előtt és ebben bőven reális az, hogy egy 122 pontos, vagy magasabb kiszállót láthassunk. P. Wright legutóbb Durrant ellen 170 pontról szállt ki, ráadásul a pár napos pihenőt követően mindkét játékos 100 pont feletti kiszállókkal rendelkezik. Magas a line, ám egy minimális kockázatot mindenképp megér ez az opció.

📊 Ajánlott predikció: 
121.5 felett (Legmagasabb kiszálló)

odds: 
1.83  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: