b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

PL : G. Durrant – G. Anderson – 10/15 20:10

LONDON, ENGLAND - JANUARY 03: Gary Anderson of Scotland celebrates with the Sid Waddell Trophy after defeating Adrian Lewis of England in the final match during Day Fifteen of the 2016 William Hill PDC World Darts Championships at Alexandra Palace on January 3, 2016 in London, England. (Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:10

Borzasztó nehéz ez a mérkőzés mindenféle szempontból, ugyanis Durrant játéka az őszi etapot tekintve nagyon hullámzónak mondható, ám itt a PL-ben fantasztikus eredményekkel abszolválta a meccseit. G. Andersonról tudhatjuk, hogy szintén egy labilis játékos, képes nagyon nagy arányú győzelmeket aratni, de ha nem megy neki a játék nagyon könnyen verhetővé is válik. Ennek ellenére a Durrant elleni összecsapáson egy ki-ki meccsre van kilátás és őszintén szólva, nagyon meglepne, ha bármelyik játékos négy, vagy nagyobb arányú leg különbséggel nyerné meg ezt a meccset. Véleményem szerint szoros lesz és mindkét játékos képes lesz 7-7 leget összehozni. Mivel a mostani meccs 10 nyert legig megy, így mindenképp van érték ebben a tippben.

📊 Ajánlott predikció: 
16.5 felett (Összesített legek)

odds: 
1.72 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: