PL : G. Durrant – G. Anderson – 10/15 20:10

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:10

Borzasztó nehéz ez a mérkőzés mindenféle szempontból, ugyanis Durrant játéka az őszi etapot tekintve nagyon hullámzónak mondható, ám itt a PL-ben fantasztikus eredményekkel abszolválta a meccseit. G. Andersonról tudhatjuk, hogy szintén egy labilis játékos, képes nagyon nagy arányú győzelmeket aratni, de ha nem megy neki a játék nagyon könnyen verhetővé is válik. Ennek ellenére a Durrant elleni összecsapáson egy ki-ki meccsre van kilátás és őszintén szólva, nagyon meglepne, ha bármelyik játékos négy, vagy nagyobb arányú leg különbséggel nyerné meg ezt a meccset. Véleményem szerint szoros lesz és mindkét játékos képes lesz 7-7 leget összehozni. Mivel a mostani meccs 10 nyert legig megy, így mindenképp van érték ebben a tippben.

📊 Ajánlott predikció: 
16.5 felett (Összesített legek)

odds: 
1.72 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588