Premier League : Bournemouth – Wolves

Az ötletadó rovatunk ma 3 darab megosztással érkezik. Két labdarúgás és egy teniszelemzésre gondoltunk, amelyeket még itt a délelőtt folyamán publikálunk. Elsőként egy Premier League találkozóval nyitunk, azt követően pedig egy angol találkozó és egy WTA mérkőzés lesz “porondon”.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
57 nyertes – 29 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is tartja kiváló formáját és a 8. tétmérkőzésén is pontot/győzelmet szereznek a vendégek? (Fotó: Getty Images)

I Bournemouth – Wolves I

A Premier League 27. fordulójában a Bournemouth – Wolves találkozóra tennénk ötletadó ajánlást. Lényegében a vendégek miatt, akik 2019-ben igencsak remek formának örvendnek és a legutóbbi 7 tétmérkőzésükön rendre pontot/győzelmet szereztek.

A Bournemouth hazai pályán remekül teljesít és a 2018/2019-s szezonban 17 tétmérkőzésen 15 alkalommal gólt szerzett a csapat. A Wolves idegenben kellemetlen ellenfélnek számít és megnézve az idegenbeli mérlegeket 15 mérkőzésen 12 alkalommal gólt szerzett és szinte mindig gólt kapott.

Tehát a mérkőzésen hazai pályán egy igencsak meggyőzően teljesítő Bournemouth-t láthatunk, míg a vendégek részéről egy kiváló formában lévő Wolvesra számítanánk. Ezen adatokból pedig mi a góloknak szavaznánk bizalmat és szerintünk mindkét együttes megzörgeti egymás hálóját. A hazaiak részéről Wilson és King biztosan a kezdőben, míg a vendégek részéről Jimenez/Jota duó várhatóan a kezdő sípszónál a pályán lesz.

Bournemouth – Wolves (16:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 Ötletadó max. 1 egység
Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.