b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Pepsideild : Stjarnan – Breidablik

A mai nap kínálata igencsak szűkös és nehéz is ebből válogatni. Ennek fényében egy találkozóval készültem, amelyet teljes egészében statisztikai adatokra alapozva ajánlok “C” kategóriába sorolva.


I Stjarnan – Breidablik I

 

Az izlandi bajnokság 9. fordulójában a kiválóan teljesítő Breidablik találkozik a szebb napokat is megélt Stjarnan csapatával. Ugyan a bajnokság még csak most kezdődött, viszont látható, hogy mely csapatokban van potenciál, kikre érdemes fogadást kötni. A mai mérkőzésen hazai pályán az amúgy jól szereplő Stjarnan a favorit, ami véleményem szerint nem meglepő, viszont a vendégek a jelenlegi szezont igencsak erősen kezdték és eddig 8 forduló alatt ők szerezték a legtöbb gólt.

A statisztikai adatok alapján a Breidablik idegenben 3-1-1-s mutatóval rendelkezik, ráadásul 9:6-s gólkülönbséget alakítottak ki ez idő alatt. Ez azért is érdekes, mert a vendégek minden egyes idegenbeli mérkőzésen gólt szereztek.

Ki-ki mérkőzésre számítok és remélem, hogy nem indul be egy nagy adok-kapok a találkozón! (Fotó : Getty Images)

Kezdőcsapatokról sajnos nem sikerült még most sem információt szerezni, de véleményem szerint a legjobb kezdőket láthatjuk. Ezt arra alapozom, hogy a szorzók még most is szoros mérkőzésre utalnak. A gólokat tekintve egyértelműen látható, hogy várható egy kisebb adok-kapok, viszont a 3,5-s határ már nem várható. Ezt végig elemezve, illetve abból a tényezőből kiindulva, hogy a vendégek eddig mindig szereztek egy gólt idegenben, viszont a Stjarnan is négy mérkőzésből három alkalommal betalált az ellenfeleknek bizakodó vagyok. Egy izgalmas, végletekig kiélezett párharcra számítok, ahol a döntetlent sem tartom kizártnak. Egy szó, mint száz most a bet365/unibeten megtalálható fogadáskészítő/fogadásépítő opciót használom. Az opción belül pedig arra ajánlok fogadást, hogy mindkét csapat szerez gólt és a mérkőzésen nem lesz 6-nál több gól. Egymás elleni statisztikákból felesleges kiindulni, viszont egy biztos, hogy a két csapat eddig 8 fordulót követően 1 alkalommal zárt 5,5 gól felett, ami számomra biztató.

Stjarnan – Breidablik (21:15)
Tipp: Igen + 6 gól alatt (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) odds: 1,72 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: