b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

PDC Világbajnokság: Van Gerwen – Lewis ötletadó

Mai napra ez az utolsó felvonása az ötletadó rovatunknak és ezzel 3 darab ötletet osztottunk meg a közösségünk aktív felhasználóinak. Az általunk kiválasztott késő esti mérkőzésen egy hatalmas rangadóra számítunk, ahol szerintünk a végsőkig kiélezett párharcot láthatunk.


I Michael Van Gerwen – Adrian Lewis I

A világranglista 1. helyezettje játszik, a jelenlegi 16. helyezettel. Gyakorlatilag egyik fél számára sem volt felhőtlen a felkészülés a VB-re, viszont látható, hogy mindkét oldal belerázódott és MVG 3-1, 4-1-s eredményekkel jutott tovább, míg Lewis szettet sem veszített idáig és 3-0, 4-0 a jelenlegi mutatója. Lewis oldaláról kiemelendő, hogy remek számban hozza a 180-s dobásokat. Labanauskas ellen 6 db, Evetts ellen 5 db 180-t produkált 3, illetve 4 szett alatt. Most várhatóan egy hosszabb összecsapásra van kilátás, bár a fogadóirodák egytől-egyig 4,vagy 5 szettes mérkőzésre számítanak. Szerintünk benne lehet a pakliban 6-7 szett is. Ezért bíznánk Lewis kezében és dobásaiban aki eddig szépen hozta a 180 pontokat és szerintünk a most kínált line-n rakni kell alacsonyabb téttel Lewis 180-s dobásait, amelyre 1,80-s szorzóért lehet fogadást kötni. Egyrészről a motiváció adott lesz mindkét oldal részéről, koncentrációban sem lesz hiány és a kettejük játékstílusa és ritmusa is azonos, ezért bőven esélyes, hogy Lewis megnehezíti ma este az agyonfavorizált MVG sorsát.

Michael Van Gerwen – Adrian Lewis (22:45)

Tipp: A. Lewis 6,5 felett (180-as pontszámok) odds: 1,80 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: