b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

PDC : S. Whitlock – M. King – 13:40

Whitlock ma is győzelmet arathat, ám semmiképp sem vár rá könnyű mérkőzés. (Fotó : Getty Images)

A mai nap folyamán négy PDC elemzéssel is készültem. Elsőként a nap nyitómérkőzésére ajánlok fogadást.


A mostani mérkőzésen két opcióval is készültem. Lényegében egy szoros mérkőzésre számítok, ahol szerintem az 5,5 szett feletti opció ismét jöhet, ill. én Whitlock győzelmét reálisnak érzem. A kimenetel esetében 2,5, míg az over opcióban 5 egységes tétet fogok elhelyezni. Ami biztos, hogy Whitlock a VB első mérkőzését nagyon simán hozta 3-0-ra, míg King Teehan ellen majdnem elvérzett és nagyon nehezen tudta behúzni a mérkőzést 3-2-re.

Whitlock a 14., míg riválisa King a 19. a világranglistán.

Whitlock ma is győzelmet arathat, ám semmiképp sem vár rá könnyű mérkőzés. (Fotó : Getty Images)

Ami tehát látható, hogy szoros mérkőzésre van kilátás. Legutóbb a felek még június végén találkoztak akkor 6-4-re nyert Whitlock az Eurpoean Touron. Whitlock több fogadóirodánál is favoritnak számít, ám látható a szorzókon, hogy a két játékos között mindössze 0,20 egység a különbség. Úgyhogy Whitlock győzelmét favorizálom 1,80-as szorzóért cserébe, ill. bízom az 5,5 szett over opcióban is. Őszintén szólva nehezen tudom azt elképzelni, hogy itt Whitlock kikapjon, ill. azt sem tartom reálisnak, hogy itt ma bármelyik játékos 4-0, 4-1-es eredménnyel zárjon.

S. Whitlock – M. King Fogadási határidő : 13:40
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
S. Whitlock (Mérkőzés nyertese)
1,80 “C” kategória 2,5 egység

Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
5,5 szett felett (Szett összesített) 1,61 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: