b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

PDC : P. Wright – J. de Zwaan – 20:10

Wright ma is esélyesnek számít, ám semmiképp sem leírandó riválisa. (Fotó : Getty Images)

A második PDC elemzés esetében a P. Wright – J. de Zwaan mérkőzést favorizálnám.


Őszintén szólva egyáltalán nem írnám le de Zwaant, sőt akár a győzelmét is eltudnám képzelni. Nagyon szoros mérkőzésre számítok és ténylegesen egy tényező fog döntetni a találkozón, hogy Wright, hogyan fog kiszállózni. Zwaanról köztudott, hogy ha jó formába kerül akkor képes végig a tömegeket megdobni. Ennek megfelelően Chisnall elleni mérkőzésen 106-os átlaggal zárt. Wright eddig könnyű ágon szerepelt és ténylegesen nem volt olyan ellenfele, mint Zwaan. Ennek ellenére majdnem kiesett Malicdem ellen, aztán Asada is csak a saját hibáinak köszönhette, hogy nem lett szorosabb a mérkőzés Wright ellen.

P. Wright a hetedik, míg de Zwaan a huszonharmadik a világranglistán.

Wright ma is esélyesnek számít, ám semmiképp sem leírandó riválisa. (Fotó : Getty Images)

Amit biztosra veszek, hogy de Zwaan megszorongatja Wrightot. P. Wright számít ugyan favoritnak a mérkőzésen, de ténylegesen Zwaan bármikor megnyerheti ezt a meccset. Ha hasonló átlagot hoz, mint Chisnall ellen, akkor itt ma Wright nem marad talpon. Ennek ellenére én úgy érzem, hogy az 5,5 szett feletti opció itt is kötelező jelleggel kell, hogy zöldüljön. Nagyon nehezen tudom azt elképzelni, hogy Wright 4-0,4-1-re nyerjen, ill. remélem, hogy Zwaan sem fog olyan formába érkezni ma, hogy “kivégezze” Wrightot.

P. Wright – J. de Zwaan Fogadási határidő : 20:10
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
5,5 szett felett (Szett összesített) 1,61 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: