b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

PDC : M. van Gerwen – S. Bunting – 22:30

Van Gerwen ismét győzelmet ünnepelhet. (Fotó : Getty Images)

 Az utolsó PDC ajánlásomban pedig a nap zárómérkőzésére ajánlok fogadást.


Véleményem szerint van Gerwen most is a döntőig menetelhet. Látva az előző mérkőzéseit nagyon magabiztosan teljesített eddig a holland dartsos és ténylegesen nagyon nehéz lesz ellene ismét maradandót alkotni. A mostani ellenfele viszont az a S. Bunting lesz, aki két mérkőzésen 15 180-ast dobott, ami nem számít rossz teljesítménynek.

M. van Gerwen az 1., míg Bunting a 17. a jelenlegi világranglistán.

van Gerwen sikere szinte garantált, ám könnyedén a 180-as dobásokról szólhat ez a meccs. (Fotó : Getty Images)

Őszintén szólva nehezen tudom azt a mostani mérkőzésen elképzelni, hogy van Gerwen 4-0-ra hozza ezt a mérkőzést. Bunting remek formában kezdte meg a tornát és ténylegesen igencsak magas a három nyilas átlaga. Persze van Gerwenről is el lehet ezt mondani, de mindenképp figyelemfelkeltő Bunting 180-as dobásainak száma. Alapra van Gerwen is dobálja a 180-akat és lényegében számomra ez a mostani kiinduló alap. Legalább négy szett lesz, ahol azért két magabiztos kezű  dartsos fog játszani egymással, ez pedig számomra egy overt eredményez. A 180-asok határa 11,5-en áll, ami fölé szerintem bőven esélyes ez a párosítás. Úgyhogy bizakodva várom a találkozót. Egyébként Bunting 15 180-as dobása mellé, van Gerwen 11 db 180-ast hozott eddig a VB-n.

M. van Gerwen – S. Bunting Fogadási határidő : 22:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 11,5 (Összes 180) 1,90 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: