b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

PDC : G. Anderson – N. Aspinall – 21:15

Anderson a favorit, ám Aspinallt óriási hiba lenne leírni. (Fotó : Getty Images)

A harmadik PDC elemzés esetében G. Anderson – N. Aspinall rangadójára ajánlok fogadást.


Ami biztos, hogy ez a nap rangadója lehet, hiszen két remek dartsos fog egymással szembenézni. Eddig mindketten viszonylag meggyőzőek voltak, bár az előző fordulóban Anderson, Searle ellen szenvedett meg, míg Aspinall Ratajski ellen bonyolódott bele egy hét szettes mérkőzésbe. Ami szintén érdekes lehet, hogy a két fél nem is olyan rég találkozott egymással és Aspinall nem kis meglepetésre nyerni tudott Anderson ellen.

Anderson az 5., míg Aspinall a 12. a világranglistán.

Anderson a favorit, ám Aspinallt óriási hiba lenne leírni. (Fotó : Getty Images)

Ami számomra egyértelmű, hogy egyik félnek sem lesz sétagalopp ez a meccs, főleg nem így a karácsonyi pihenő után. Szoros találkozóra számítok és nagyon meglepne, ha bármely játékos 4-0, vagy 4-1-re tudna nyerni. Most is favorizálnám tehát az 5,5 szett over opciót, amelyben ugyan érzek némi rizikód Anderson miatt, de ha úgy fog játszani, ahogy Searle ellen tette, akkor itt ma akár meglepetés győzelem is születhet.

G. Anderson – N. Aspinall Fogadási határidő : 21:15
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
5,5 szett felett (Szett összesített) 1,61 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: