b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

PDC : F. Sherrock – Ch. Dobey – 16:00

Sharrock ma is meglepetést okozhat. (Fotó : Getty Images)

A második mérkőzésen a VB egyik hatalmas meglepetésével kalkulálnék. Ma ismét szerepet kap a mezőny egyetlen női résztvevője F. Sherrock.


A szőke hölgyemény hihetetlen sikereket ért már el itt a VB-n és ténylegesen már-már a közönség egyként szorít az ő sikereinek. Evetts ellen még sokak legyintettek, ám Suljovic elleni sikerét követően már többen elismerik a teljesítményét. Suljovic ellen 3-1-re nyert Sherrock és ténylegesen szinte végig dominálva volt képes hozni a mérkőzését. Ami látható, ill. érezhető volt a Suljovic elleni mérkőzésen, hogy a közönség egyként szorított a sikeréért, amit pedig láthatóan tud kezelni a fiatal hölgy. A mai ellenfele Dobey lesz, aki azért elért már nem egy-két sikert, ill. jelenleg a 22. a világranglistán. Viszont Dobey Meulenkamp ellen majdnem kikapott.

Sherrock remekül érzi a kiszállókat, nagyon pontos dobásai vannak.

Sharrock ma is meglepetést okozhat. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy a mostani ajánlás rizikós lesz, ám kiindulva a szőke hölgy teljesítményéből, bőven reális lehet, hogy megszorítsa Dobeyt. Márpedig Dobey ténylegesen nem teljesített meggyőzően és lehet neki sem fog jót tenni az, hogy a közönség egyként ellene fog szurkolni. Sherrock úgymond tét nélkül játszhat és ténylegesen még akár ez is egy plusz érv lehet, hogy a férfiakban már-már győzelmi kényszer alakult ki a hölgy ellen. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem egy +2,5 szett hendikep opció Fallon Sharrock neve mellett könnyedén zöldülhet. A mérkőzésen abban az esetben vesztes az ajánlás, ha Dobey 4-0, vagy 4-1-re nyer. A többi eshetőség esetén nyertünk.

F. Sherrock – Ch. Dobey Fogadási határidő : 16:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
F. Sherrock +2,5 szett (Hendikep) 1,90 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: