b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

PDC : D. Chisnall – J. de Zwaan – 20:10

Chisnall számít a favoritnak, ám egyáltalán nem tűnik sima mérkőzésnek ez az összecsapás. (Fotó : Getty Images)

A második mérkőzés sem lesz sétagalopp véleményem szerint.


Ugyan a fogadóirodák szerint Chisnall az esélyes, ám érdemes megtekinteni de Zwaan mutatóit, ill. elért eredményeit. Igazi 180-as csata alakulhat ki a meccsen, hiszen Chisnall is viszonylag szép számmal dobálja a tripla húszakat.

Chisnall 10., míg de Zwaan a 23. helyen áll jelenleg a világranglistán.

Chisnall számít a favoritnak, ám egyáltalán nem tűnik sima mérkőzésnek ez az összecsapás. (Fotó : Getty Images)

Ami érdekes lehet, hogy a kettős nem is olyan rég, szeptember végén találkozott egymással. Akkor 6-5-ös mérkőzést hoztak össze. A mostani VB-t egyikük sem kezdte magabiztosan. Chisnall szettet bukott Van de Voort ellen, míg de Zwaan egy öt szettes meccsbe bonyolódott bele D. Young ellen. Lényegében számomra a 180-as dobások miatt került favorizálásra a 5,5 szett over opció. Zwaan rögtön nyolc darab 180-as dobással kezdte, ami nem rossz teljesítmény. Egyszóval ma is képes lehet a 180-as dobásokkal akár több szettet is nyerni. Nagyon nehezen tudom azt elképzelni, hogy Chisnall 4-0, 4-1-es győzelmet arasson. Ezért az 5,5 szett over itt is állhat.

D. Chisnall – J. de Zwaan Fogadási határidő : 20:10
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
5,5 szett felett (Összes szett) 1,66 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: