b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Parva Liga : Etar – Levszki Szófia – 20:00

Az első prémium elemzés esetében egy bolgár 1. osztályú találkozót választottam. A mérkőzésen alacsony besorolású ajánlást publikálok, hiszen még a 2. forduló kerül megrendezésre, ahol még akadnak bőven “kérdőjelek”.


I Etar – Levszki Szófia I

 

A találkozón nem nagyon szeretnék belemerülni az elemzésbe, hiszen korai lenne még a bajnokság adatait figyelni, egy viszont biztos, hogy már az előző fordulóban is jelezte az Etar csapata, hogy idén is számolni kell velük. Az első fordulóban a Levszki hozta a kötelezőt és nyertek 4-1-re, míg az Etar idegenben meglepetésre pontot szerzett a tavalyi 2. helyezett CSKA Szófia ellen. Ami bizonyos, hogy az előző évben is nagyon közel volt a meglepetéshez az Etar, hiszen az EL selejtezőért vívott párharcot a mostani riválisa ellen.

Az előző mérkőzés adatait és elemzéseit látva az Etar remek kontrajátékra képes, amely ma is gólt eredményezhet számukra.

Vajon képes lesz ismét a Levszki Szófia hozni a kötelezőt, vagy őket is meglepi az Etar? (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy az első fordulókban látottak bizakodásra adhatnak okot a mostani találkozóval kapcsolatban. Az Etar ráadásul most hazai pályán fog játszani, ahol az előző idényben rendre képes volt gólt szerezni. A mostani ellenfele fáradtabb lehet, hiszen az EL-ben 4-0-s összesítéssel harcolta ki a továbbjutást a csapat a Ruzomberok ellen. Egy szó, mint száz egy jóval gyengébb Dunav Ruse képes volt az első fordulóban gólt szerezni a Levszkinek, akiknek fejben már készülni kell a jövőheti (07.25.) EL selejtezőre, ahol az AEK Larnaca lesz az ellenfél. Úgyhogy én bizakodó vagyok, mindkét oldal weboldalát böngészve nem találtam olyan információkat, hogy kulcsjátékosok hiányoznának. Ezért izgalmas mérkőzésre számítok és remélem, hogy az Etar támadósor ismét betalál, míg a Levszki hozza azt, amit eddig láttam tőlük. Az ajánlásom a gólváltásra esik, amelyre 1,83-s szorzóért “C” kategóriába megéri fogadást kötni.

Etar – Levszki Szófia (20:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,83 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: