Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Pár jó tanács, hogy kerüld el a kókler oldalakat!

Amennyiben évek óta foglalkozol a sportfogadással, akkor láthattad, hogy rengeteg „szolgáltatás” jelent meg a magyar és nemzetközi versenypiacon ebben az ágazatban. Ez pedig nem a véletlen műve, hiszen a covid berobbanása óta óriási népszerűségnek örvend az online szerencsejáték és sokan meglátták ebben a potenciális pénzszerzési lehetőséget. Most pedig összegyűjtöttünk több dolgot is amire érdemes odafigyelned.

Az első és legfontosabb talán az, hogy sose bízz meg senkiben elsőre. Mindig légy alapos mielőtt bárhova befizetnél és bátran kérdezz rá minden kulcsfontosságú tényezőre. Ügyelj arra, hogy mielőtt bizalmat szavaznál valakinek, mert láttál a közösségi felületen 100-200.000, vagy akár 1-2 millió Forinttal megrakott tippet, vagy azt, hogy a hirdetésében az szerepel, hogy 1.000 Forintból nyertem 1.000.000 Forintot, ez nem azt jelenti, hogy neked is fog ez sikerülni, vagy hogy az a szelvény/történés valóban megtörtént-e. Ez egyfajta marketingfogás és a hiszékeny fogadókat bizony így könnyedén átlehet verni. A kezdetekben érdemes megfigyelned az adott szolgáltató, vagy személy közösségi felületét, vagy felületeit is. Mikortól kezdett el posztolni az adott felületen, hány követője van, hányan kedvelik a bejegyzéseit, milyen visszajelzések vannak a szolgáltatásról, legálisan/bejelentett módon működik-e, mióta van weboldala, ha egyáltalán van és így tovább. Aztán érdemes megtekinteni az előfizetői visszajelzéseket is, amelyek esetén remek kiindulópont lehet, ha nyilvános facebook, vagy google értékeléseket látsz, ahol sem törölni, sem szerkeszteni nem lehet a véleményeket. Magyarországon is remekül megfigyelhető, hogy a legtöbb szolgáltatásnál ez nincs jelen és a print screen alapú véleményekre hivatkoznak, amit akár egy barát, vagy épp egy kamu profilról létrehozott személy is megírhat. Tehát remek kiindulópont az is a döntésed esetében, ha olyan szolgáltatást választasz, amelynek hús-vér előfizetők által megírt véleményei vannak a közösségi felületeken. 

Te tudtad?!
A b&wtips szolgáltatónak, 2022-re már több, mint 160 pozitív előfizetői visszajelzése van, amit a facebbokon, ill. a google-n keresztül osztottatok meg velünk! Kíváncsi vagy, hogy mit mondanak rólunk azok, akik már bizalmat szavaztak számunkra? Kattints ide!

20 éves tapasztalat, sose zártam veszteséggel mióta fogadok, fixed match, 100%-os tipp, napi tuti tipp, pay after win és társai..

Amikor ezeket a kifejezéseket látod, akkor azonnal menekülj.. Nincs olyan, hogy 100%-os meccs, vagy épp fixed match. Ha régóta követed a sportfogadási piacot, akkor nem egy ilyen hirdetéssel, vagy fiókkal találkozhattál, amelyek többnyire dél-afrikai, vagy arab személyektől származnak. Ezek a személyek nagyon egyszerű üzleti modellt alkalmaznak. Egy találkozóra többféle módon fogadnak pl. pontos végeredmény, vagy épp félidő/végeredmény tippekre kell itt gondolni és ezeket elküldik azoknak a személyeknek akik előfizetnek. Egy HT/FT tippnél ez 9 opciót jelent, tehát 9 személynek 9 különböző opciót küldenek el és 8 személynek vesztes lesz, míg lesz 1 személy akinek bejön a tipp és ennek köszönhetően rögtön elnyerik a bizalmát. Az említett 8 személynek küldenek egy sablon üzenetet, ami arról szól, hogy a lefizetett játékos/csapat nem tartotta amit ígért és megpróbálnak még egy csalit bedobni, hogy hátha megint előfizetsz a soron következő mérkőzésre. Amit itt rögtön ki kell emelni, hogy ezekért a tippekért több száz, vagy akár ezer eurót/dollárt is elkérnek ezek a személyek, tehát egy igencsak jól jövedelmező ágazat ez számukra. Ez pedig már odáig fejlődött, hogy saját fogadóirodát üzemeltetnek, ahol te ugyan nem tudsz fogadni, de olyan sablont hoztak össze, ahova beírhatod az általuk küldött fényképen szereplő fogadás kódját és láthatod, hogy mire és hogyan fogadott a kamu irodában az illető. Egyszóval egy percig se hidd el, hogy van fixed match a közösségi felületeken és ne fizess ki több száz, vagy akár ezer eurót ezeknek az illetőknek! 

Aztán jöjjön a 20 éves tapasztalat.. 

A mi szolgáltatásunk 2015 óta van jelen a magyarországi versenypiacon és ebben az időben két kezünkön megtudtuk számolni a „konkurenseinket”. Manapság ez már elég nehezen menne és nem elrugaszkodott kijelentés az, hogy bőven száz felett van már a sportfogadási tippekkel foglalkozó személyek/szolgáltatások száma. Többek persze továbbra is illegálisan, mindenféle bejelentés nélkül teszik a dolgukat, de bízunk benne, hogy a sors malma lassan felőrli majd ezeket a szolgáltatásokat. Tehát, ha olyannal találkoznál, hogy 20 éves tapasztalat, vagy 20 éve vagyunk jelen a versenypiacon, hidd el ez egy őrülten nagy baromság..

Sose zártam veszteséggel..

Szintén egy olyan kijelentés, amely miatt egy korrekt és megbízható szolgáltató a haját cibálja.. Többnyire ezt olyan személyek/szolgáltatók szokták promotálni, akik még statisztikát sem tudnak felmutatni, vagy épp egy pár hónapos valahonnan összeszedett táblázatban felsorakoztatott tippek láthatóak. Persze ezt a vonalat is könnyedén leszűrheted, hiszen többnyire ezek a szolgáltatók óriási nyereményekkel, tuti tippekkel, márkás autókban és pénzzel pózolással stb. hirdetik magukat a közösségi felületen. (A mai világban pedig már kamu pénzt, illetve pár órára egy autót is bérelhetsz..) Viszont el kell, hogy keserítsünk, hiszen a sportfogadásban nem mindig ilyen rózsás, ill. happy az élet és bizony mindenkivel előfordulnak lejtmenetek. Remek példa lehet a közösségi felületeken megjelenő hirdetések között a celebek által reklámozott szolgáltatások, vagy épp a TikTok-on parádézó személyek is, akiktől sosem kapsz évekre visszamenő statisztikát és miért? Mert veszteségesek és abból élnek, hogy lehúzzák az előfizetőket.

Ha pedig már statisztika.. 
Érdeklődőként, vagy potenciális vásárlóként kérj bátran visszamenő statisztikát. Ha egy szolgáltatás nem tud számodra felmutatni egy több éves statisztikát, akkor hagyd az egészet, hiszen ez már alapra egy óriási buktató velük kapcsolatban. Persze az is lehet, hogy már van annyira rutinos az adott személy, vagy szolgáltató, hogy másolt/készített egy táblázatot, amiben elérhetőek visszamenőlegesen tippek, de ha kevés a vesztes hónap, vagy épp alig van vesztes tipp, akkor elég egyértelmű, hogy bűzlik ott valami, úgyhogy jobb ha menekülsz..

Összegezve
Mindig nézz a dolgok mélyére, mielőtt kifizetnél havi 10-20.000 Ft-ot, vagy akár még nagyobb összeget egy szolgáltatásért.

Nincs tuti tipp, nincs 100% fixed match, ha ilyenben bízol akkor érdemes megtekintened a fogadási bundákról szóló dokumentumfilmeket, vagy épp az erről készült könyveket elolvasnod és rájössz, hogy akik bundáznak, azok nem a közösségi felületeken fogják megosztani ezeket a tippeket.
Ne dőlj be annak, hogyha valaki azt írja, hogy 20 éve jelen van a versenypiacon, mert nincs ilyen! Tudjuk pontosan, hogy kik voltak azok akik elsőként létrehoztak ilyen szolgáltatást a magyarországi versenypiacon és ők sincsenek jelen 20 éve, nemhogy olyan szolgáltatás, amely az első közösségi oldalát 2021-ben, vagy 2022-ben hozta létre. Reméljük érzed te is az iróniát.
Mindig kérj statisztikát! Ha nem kapsz, akkor felejtsd el a szolgáltatót, ha pedig kapsz akkor azt nézd át tüzetesen. Ha sok a nyertes tipp, nyertes hónap, vagy épp azt látod, hogy még sosem volt veszteséges hónapja az adott szolgáltatásnak pedig több éves táblázatot tett eléd, akkor kezdj el gyanakodni, mert a sportfogadás nem ilyen egyszerű és minden tippadóval előfordul az, hogy 1-2, vagy akár 3-4 hónap is veszteséggel zár. Ez sajnos a sportfogadás része és őrültség azt állítani, hogy bárki is képes minden nap, vagy minden hónapban nyerni. Ha ez így működne, akkor nem lenne a sportfogadók 98%-a veszteséges és nem lenne ennyi fogadóiroda sem. 
Azért mert egy celeb, vagy egy sok követővel rendelkező influencer hirdeti, nem azt jelenti, hogy valóban nyereséges szolgáltatásról beszélünk. A közösségi felületeken igencsak gyakran fordul az elő, hogy sokan kihasználják a nagyobb elérés érdekében ezt a reklám lehetőséget. Ez viszont nem egyenlő azzal, hogy ez a szolgáltató megbízható és nyereséges is. 
Ellenőrizd le a közösségi felületeket!
– Nézd meg, hogy van-e előfizetői visszajelzés a szolgáltatással kapcsolatosan! Nem, továbbra sem a print screen alapú képekre gondolunk, hanem a közösségi felületeken (facebook, google) megtalálható véleményszekcióra, amit szerkeszteni, de még törölni sem tud a szolgáltató!
– Nem vállalja a személyét a szolgáltató tulajdonosa!

Ezt a listát pedig folytathatnánk sajnos a végletekig, de a lényeg az, hogy mindig légy körültekintő, megfontolt és ne dőlj be egyből egy hirdetésnek sem! Rengeteg továbbra is a visszaélés ezen a versenypiacon és sajnos ennek mi is megisszuk a levét, hiszen sokan hitetlenkedve állnak a szolgáltatás eredményességéhez. (Titkon bízunk benne, hogy idővel a hatóságok valamit lépni fognak majd ezzel kapcsolatosan, ami pozitív hatással lesz erre a versenypiacra.) Persze rólunk elmondható szinte minden olyan tényező, ami pozitív fénybe tüntethet fel minket és ezáltal bizalmat szavazhatsz számunkra. Ugyanis 2015 óta vagyunk a versenypiacon és hivatalos vállalkozásként tesszük amit teszünk, tehát teljesen legális módon dolgozunk. Ezt bármikor leinformálhatod, ráadásul adjuk a nevünket, címünket, arcunkat a vállalkozáshoz, ami egyfajta újabb bizalmat alapozhat meg benned. Ezenkívül adott a több évre visszamenő statisztika, amit bármikor ellenőrizhetsz, ill. láthatod a közösségi felületeken az előfizetői visszajelzéseket is. Tehát transzparens módon működünk már a kezdetektől fogva. 

A célunk továbbra is az, hogy korrekten és megbízhatóan tegyük a dolgunkat és ennek megfelelően nyíltan vállaljuk a negatív szériákat is. Ez a sportfogadás része, aki pedig azt hiszi, hogy minden hónapban nyerni fog, az nem tudja, hogy miről is szól a sportfogadás és igazából nem is szeretnénk az ilyen személyekkel együtt dolgozni. Ezt pedig ne feledd, hogy a sportfogadás nem sprint, hanem egy maraton! Ennek megfelelően hosszútávú gondolkodásmóddal, egy jól kialakított bankrollmenedzsmenttel, kitartással és egy remek szolgáltatással karöltve Te is sikeres sportfogadó lehetsz! 

 

MIÉRT FIZETŐSEK A SZOLGÁLTATÁSAINK?!


Többször megkaptuk már ezt a kérdést, ha annyira jól működő és hosszútávon nyereséges szolgáltatásunk van, akkor miért nem adjuk ingyen az ajánlásainkat. Erre a legelső válaszunk az, hogy a fogadóirodák nem szeretik a nyertes fogadókat. Előfizetőink elmondhatják, hogy az online irodák hány alkalommal korlátozták őket, de személyes tapasztalatunk is van a világ egyik legnépszerűbb fogadóirodájával kapcsolatban, ahonnan már 8. alkalommal kaptunk kitiltást. Persze töretlenül hozzuk létre az újabbnál újabb accountokat, de a nagy tétes fogadókat jóval könnyedebben szúrja ki az algoritmus és ennek köszönhetően egymást követik a korlátozások, ill. kitiltások. Tehát hiába nyerhetnénk nagy összegeket az általunk megosztott tippekkel, egyszerűen nem tudunk annyit nyerni amennyit szeretnénk, hiszen folyamatosan korlátoznak minket a fogadóirodák. A másik észérv a fizetős szolgáltatások mellett, hogy Te sem szereted azt, ha a munkádat nem becsülik meg. Te sem ingyen dolgozol a munkahelyeden, ahogy a buszsofőr sem ingyen viszi az utasokat, vagy épp az autószerelő sem ingyen javítja meg az autódat. Ugye?! Mi is minőségi munkát végzünk és mivel a szolgáltatásunk szinte az év minden napján működik, így elég sok munkát és energiát fektetünk bele nap, mint nap. Mivel minőségi és korrekt tippadásra van igény, ezért mi elvégezzük helyetted a munkát és igazából Neked csak annyi a dolgod, hogy betartsd az ajánlásainkat és hátradőlve kövesd az eseményeket. Zárásként pedig ott vannak a kötelező költségek, amelyet valamiből fedeznünk kell. Összegezve tehát azért kérünk pénzt a szolgáltatásainkért, mert rengeteg munkát és energiát teszünk bele az év szinte minden napján és gyakorlatilag mi elvégezzük helyetted a sportfogadás döntő részét. Neked csak és kizárólag a tippek megfogadására kell koncentrálni, nem kell elemezned, nem kell statisztikai oldalakat nézned, sőt a saját fejlesztésű várható gólszám és pontszám előrejelzéseinknek köszönhetően jóval átláthatóbbá vált a kínálat számunkra, ezenkívül a hiányzókat sem kell figyelned és még sorolhatnánk rengeteg érvet. Ennek az elhivatottságnak és korrektségnek köszönhető az, hogy immáron több, mint 150 pozitív előfizetői visszajelzés sorakozik fel a szolgáltatásunk neve mellett és az is, hogy évről-évre több száz fős bázissal tudunk együtt dolgozni. Persze még így is lesz olyan, aki azt a gúnyos kérdést teszi fel, hogy ezek csak tippek, miért is fizessek? Egyszerű.. Ezek nem csak tippek, hanem olyan ajánlások, amelyeknek köszönhetően előnnyel indulunk a fogadóirodákkal szemben és nem mellesleg szinte minden egyes ajánlás mellé részletes elemzést is megosztunk. Persze nem fog minden egyes általunk megosztott predikció nyerni, de nem a véletlen műve az, hogy 2017 óta egyetlen egy évet sem zártunk veszteséggel! Ha ezek a tények nem győztek meg, akkor nincs is értelme a miérteket taglalni és nem is akarunk Téged meggyőzni az előfizetésről. Mi továbbra is elhivatottan, korrekten és megbízhatóan dolgozunk és csak bízni tudunk abban, hogy Te is részese akarsz lenni ennek a sikertörténetnek! Legyél Te is sikeres sportfogadó!

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d