b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

OTP Bank Liga : Újpest – Zalaegerszeg – 06/23 21:05

Ritkán nyúlunk a magyar bajnoksághoz, ám a most megosztott predikciót alig lehetett volna a fogadóirodáknál hagyni.


Mint tudhatjuk az NB1 nagy meglepetésbe torkollhat, ugyanis az Újpest, DVSC kettős közül bármelyik csapat kieshet az első osztályból, erre pedig nagyon rég volt példa, hogy az említett csapatok a másodosztályba kerüljenek. A Paks és a Kisvárda van még a kiesőzóna közelében, úgyhogy érdemes ezen csapatok mérkőzéseire koncentrálni és figyelni. A mai játéknapon a liláknak pedig aligha lesz könnyű dolga, ugyanis a ZTE érkezik hozzájuk, akik a kényszerszünetet követően minden egyes bajnokijukon legalább egy pontot szereztek.

A csapatok legutóbbi mérkőzésén 2-1-re nyert a ZTE.

Bobál ma is gólt ünnepelhet. (Fotó : Koncz György)

A találkozó több szempontból is érdekes és azért azt jegyezzük meg, hogy a lilák valószínűleg kiegyeznének akár az egy ponttal is, ugyanis akkor már három pontos előnyre tehetnének szert a Lokival szemben, ha a hajdúságiak kikapnak természetesen. Nagy kérdés persze, hogy a ZTE leadja-e a mostani meccset, de láthattuk a Kisvárda és a Paks elleni mérkőzéseken is, hogy nem teszi meg ezt a szívességet a csapat. Ráadásul kiemelhető, hogy egy igencsak masszív támadósort láthatunk, ahol a Radó/Bőle/Bobál hármas termeli a gólokat és példának okáért a ZTE-t képviselő két játékos vezeti a góllövőlistát is. Edzői nyilatkozatokat látva a vendégek trénere nem felemelt kézzel érkezik, még ha számukra már-már tét nélkülinek is mondható ez a mérkőzés. Egy szó, mint száz a vendégek pontszerzésére olyan szorzót kínálnak a fogadóirodák, amelyet a formákat eltekintve, ill. ismerve a derbin lévő újpesti teljesítményt, óriási hiba lenne nem kihasználni.

Újpest – Zalaegerszeg Fogadási határidő : 21:05
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Döntetlen, vagy Zalaegerszeg (Kétesély) 2.00 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: