b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

OTP Bank Liga: Tíz év után sikerül megszakítani ezt a negatív sorozatot?!

Vajon tíz év után sikerül megszerezni a három pontot a hajdúsági csapatnak? (Fotó: www.dvsc.hu)

Az OTP Bank Liga 27. fordulójában a Ferencvárosi TC otthonába tesz látogatást a DVSC.

A Fradi az utóbbi hetekben remek formába került és végre kezd ismét minden úgy alakulni, ahogy azt a vezetőség, ill. a szurkolók is elvárták. Csercseszov érkezésével a hazaiak védelme rengeteget erősödött és hétről hétre egyre jobban megmutatkozik a fővárosi csapat stratégiai érettsége. A Loki az utóbbi öt fordulóban a Paks ellen meglepetést okozott, ill. a ZTE ellen is képesek voltak pontot szerezni, viszont a Honvéd és az Újpest ellen is kikapott a csapat. 

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-A Ferencvárosi TC hazai pályán tizenhárom meccsből mindössze háromszor szenvedett vereséget. Ezenkívül hét győzelme, illetve három döntetlenje van a csapatnak.
-A DVSC idegenben közepes teljesítménnyel bír. Tizenhárom idegenbeli bajnokin 4-3-6-os mérlege van a csapatnak.
-A 2021/22-es kiírásban a csapatok kétszer találkoztak már egymással. Legutóbb 2-0-ra nyert a DVSC, de a mai felállásban 4-2-es győzelmet aratott az FTC.

A Nagyerdei Stadionban legutóbb 2-0-ra nyert a Loki! (www.dvsc.hu)

Csapathírek:

FTC
A hazaiak ismét a bajnoki címért hajtanak és immáron hét pontos előnyük van az üldözőkkel szemben. Csercseszov taktikája leginkább a biztos védekezésre alapul, de a liga egyik leggólerősebb és leghatékonyabb támadói állnak rendelkezésre. A hazaiak a Transfermarkt adatai szerint 44.85 millió eurós kerettel rendelkeznek, ezzel szemben a Loki 7.2 milliós euró értékű kerettel bír.

DVSC
A Lokinál van több sérült is. Gróf Dávid, Szécsi Márk, Bárány Donát, vagy épp Kundrák Norbert sem áll a csapat rendelkezésre. Ettől eltekintve a hajdúsági csapatnak minden pont nagyon fontos. 

2022.04.09. 19:30
🏟Groupama Aréna (Budapest)

 

A Fradi előnye elég tetemes az üldözőkkel szemben, viszont a Loki a bennmaradásért harcol és ténylegesen lassan élet-halál harc minden meccs a hajdúságiaknak. A Loki legutóbb ugye megtréfálta a Ferencvárost, de a Ferencváros otthonában 2012 márciusában sikerült utoljára győzni az együttesnek. Azóta négy döntetlen és nyolc vereség sorakozik fel a csapat neve mellett. Ami érdekesség, hogy a 2012-es győzelemre szintén tíz évet kellett várni, hiszen 2002-ben volt a 2012-es mérkőzés előtt arra példa, hogy győzni tudott a Loki a Fradi stadionjában. Összességében túlzónak véljük a Fradi favorizálását és szerintünk nincs három gól a két csapat között. Így a DVSC +2.0-ás ázsiai hendikepjét favorizáljuk!

Tipp: DVSC +2.0 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.65

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: