b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

OTP Bank Liga : Puskás Akadémia – Mezőkövesd – 17:00

Az NB1 tizennegyedik fordulójában nem nagyon értem a szorzókat, hiszen a Mezőkövesd remek szezont fut, ennek ellenére a Puskás Akadémiát tartják esélyesnek a nemzetközi fogadóirodák.


A mérkőzés szorzóit ahogyan azt a felvezetésben is említettem nem nagyon értem. Utóbbi időben a vendégek rengeteg nyertes napot hoztak nekünk és ennek köszönhetően én óriási hibának tartanám, ha ma nem kerülnének be a fogadási kínálatunkba. A találkozón látható, hogy a hazaiak két vesztes mérkőzést követően nyerni tudtak a Fehérvár otthonában és ennek köszönhetően ismét a “helyes” útra tértek. Ami szintén megjegyzendő, hogy a két vereséget megelőzően egy hét mérkőzéses veretlenségi szériát szakítottak meg a Puskás játékosok, egyszóval nem futnak ők sem rossz szezont, viszont a vendég oldalon az a Mezőkövesd szerepel akik eddig két vereséget számlálhatnak. A vendégek esetében érdemes kiemelni, hogy szinte minden egyes mérkőzésen képesek gólt szerezni és ezt láthattuk akár a legjobb védelemmel rendelkező Ferencváros ellen is.

A Puskás egyedül a Kaposvár ellen nem kapott gólt, ill. egyedül a Fehérvár ellen nem szereztek gólt hazai pályán. A vendégek pedig minden egyes idegenbeli tétmérkőzésükön eddig betaláltak.

Kiváló mérkőzésre van kilátás ezen a magyar bajnokin. (Fotó : mezokovesdzsory.hu)

A mérkőzésen tehát számomra a kiemelt rész a kulcsfontosságú, ami alapján látható, hogy a Mezőkövesd gólja szinte garantált, hiszen a vendégek igencsak nagy hatékonysággal használják ki a helyzeteiket és ugyanezt lehet elmondani a hazai pályán szereplő Puskás Akadémiáról is. Úgyhogy én a találkozón a gólváltást favorizálom és remélem, hogy nem lepnek meg a csapatok.

Puskás Akadémia – Mezőkövesd Fogadási határidő : 17:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,72 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: