b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

OTP Bank Liga : Paks – FTC – 06/10 21:05

BUDAPEST, HUNGARY - MARCH 2: Roland Varga of Ferencvarosi TC #97 celebrates his goal with Lasha Dvali of Ferencvarosi TC (l), Miha Blazic of Ferencvarosi TC #25, David Siger of Ferencvarosi TC #18, Ihor Kharatin of Ferencvarosi TC (r4), h26"" #26, Fernando Gorriaran of Ferencvarosi TC (l2) and Nikolai Signevich of Ferencvarosi TC during the Hungarian OTP Bank Liga match between Ferencvarosi TC and DVTK at Groupama Arena on March 2, 2019 in Budapest, Hungary. (Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A mai nap utolsó elemzése egy magyar bajnokira vonatkozna, ahol a kiesés ellen menekülő Paks fogadja otthonában a bajnokaspiráns Ferencvárosi TC csapatát.


A találkozó több szempontból is érdekes lehet, ugyanis a felek célja teljesen más. A hazaiak esetében akár már az egy pont megszerzése is jól jöhet, ugyanis tegnap a DVSC botlott és növelheti a paksi együttes az előnyét a kiesőzónában tartózkodó hajdúságiakkal szemben. A Ferencváros helyzete pedig abból a szempontból lehet érdekes, hogy tegnap a második helyezett és nyolc pont lemaradással rendelkező Fehérvár mindössze egy pontot tudott szerezni és így könnyű szerrel bebiztosíthatja a bajnoki címét a fővárosi alakulat. Ehhez természetesen győzniük kell, viszont érdemes megemlíteni, hogy a paksiak védelme igencsak masszívnak mondható az utóbbi időszakban és elmondhatjuk azt is, hogy a Fradi sem szereti túlzásba vinni a gólgyártást, ugyanis egy magabiztos előnyre gyakran ráül a csapat.

A várható gólszámadatok alapján 1.16, ill. 1.98 a két csapat átlaga. Ez annyit jelent, hogy leginkább az 1-2-es végeredményre lehet számítani.

A Fradi a bajnoki címért, míg a Paks a bennmaradásért lép ma pályára. Mindkét csapatnak fontos a pontszerzés, amely akár a pontosztozkodáshoz is vezethet. (Fotó: Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Ami egyértelmű tehát, hogy mindkét csapatnak fontos lenne a pontszerzés. A Fradi kerete, ill. védelme viszont jóval erősebb és vélhetően ma megakadályozzák a hazai támadókat a gólszerzésben. A hazai csapatból Bödét igencsak kiismerhették a Fradi alapemberei, így a 13-as mezszámban futballozó támadónak aligha lesz könnyű dolga régi csapata ellen. Azt már láthattuk, hogy a Paks támadósor nem a leghatékonyabb, viszont képesek hazai pályán egy masszív bekkelésre is alapozni, amelyből kontrákra építve próbálnak támadni. A Fehérvár ellen ez a taktika bejött, bár azon a mérkőzésen 0-0-ás döntetlent értek el a csapatok. A Fradi idegenben nem szokott “vitézkedni” és ezt leginkább a hazai teljesítményükkel egyensúlyozzák. A Fradi idegenben 8-3-2-es átlaggal rendelkezik és a kényszerszünet óta ugyan veretlen, de rendre kevés gólos mérkőzéseket hozott össze a csapat. Mivel a pontszerzés mindkét csapatnak jól jöhet, így akár a döntetlen is reális opció lehet a találkozón. Bár a Fradi rendre megruházta az utóbbi időben a paksiakat, ettől eltekintve kevés gólos mérkőzésre számítok. Ennek ismeretében a Fradi pontszerzésére és a kevés gólos mérkőzésre ajánlunk magas téttel fogadást. A fogadásunkat a legtöbb online fogadóirodában lehet megtalálni, ugyanis fogadáskészítővel készített ajánlást osztunk meg veletek. Bet365-ön a 4 gól alatti opciót kell kiválasztani a fogadáskészítőben.

Paks – FTC Fogadási határidő : 21:05
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
 FTC, vagy döntetlen + 3,5 gól alatt (Kétesély + Gólszám összesített) 1.66 Biztonságos ajánlás
5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: