OTP Bank Liga : Paks – FTC – 06/10 21:05

A mai nap utolsó elemzése egy magyar bajnokira vonatkozna, ahol a kiesés ellen menekülő Paks fogadja otthonában a bajnokaspiráns Ferencvárosi TC csapatát.


A találkozó több szempontból is érdekes lehet, ugyanis a felek célja teljesen más. A hazaiak esetében akár már az egy pont megszerzése is jól jöhet, ugyanis tegnap a DVSC botlott és növelheti a paksi együttes az előnyét a kiesőzónában tartózkodó hajdúságiakkal szemben. A Ferencváros helyzete pedig abból a szempontból lehet érdekes, hogy tegnap a második helyezett és nyolc pont lemaradással rendelkező Fehérvár mindössze egy pontot tudott szerezni és így könnyű szerrel bebiztosíthatja a bajnoki címét a fővárosi alakulat. Ehhez természetesen győzniük kell, viszont érdemes megemlíteni, hogy a paksiak védelme igencsak masszívnak mondható az utóbbi időszakban és elmondhatjuk azt is, hogy a Fradi sem szereti túlzásba vinni a gólgyártást, ugyanis egy magabiztos előnyre gyakran ráül a csapat.

A várható gólszámadatok alapján 1.16, ill. 1.98 a két csapat átlaga. Ez annyit jelent, hogy leginkább az 1-2-es végeredményre lehet számítani.

A Fradi a bajnoki címért, míg a Paks a bennmaradásért lép ma pályára. Mindkét csapatnak fontos a pontszerzés, amely akár a pontosztozkodáshoz is vezethet. (Fotó: Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Ami egyértelmű tehát, hogy mindkét csapatnak fontos lenne a pontszerzés. A Fradi kerete, ill. védelme viszont jóval erősebb és vélhetően ma megakadályozzák a hazai támadókat a gólszerzésben. A hazai csapatból Bödét igencsak kiismerhették a Fradi alapemberei, így a 13-as mezszámban futballozó támadónak aligha lesz könnyű dolga régi csapata ellen. Azt már láthattuk, hogy a Paks támadósor nem a leghatékonyabb, viszont képesek hazai pályán egy masszív bekkelésre is alapozni, amelyből kontrákra építve próbálnak támadni. A Fehérvár ellen ez a taktika bejött, bár azon a mérkőzésen 0-0-ás döntetlent értek el a csapatok. A Fradi idegenben nem szokott “vitézkedni” és ezt leginkább a hazai teljesítményükkel egyensúlyozzák. A Fradi idegenben 8-3-2-es átlaggal rendelkezik és a kényszerszünet óta ugyan veretlen, de rendre kevés gólos mérkőzéseket hozott össze a csapat. Mivel a pontszerzés mindkét csapatnak jól jöhet, így akár a döntetlen is reális opció lehet a találkozón. Bár a Fradi rendre megruházta az utóbbi időben a paksiakat, ettől eltekintve kevés gólos mérkőzésre számítok. Ennek ismeretében a Fradi pontszerzésére és a kevés gólos mérkőzésre ajánlunk magas téttel fogadást. A fogadásunkat a legtöbb online fogadóirodában lehet megtalálni, ugyanis fogadáskészítővel készített ajánlást osztunk meg veletek. Bet365-ön a 4 gól alatti opciót kell kiválasztani a fogadáskészítőben.

Paks – FTC Fogadási határidő : 21:05
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
 FTC, vagy döntetlen + 3,5 gól alatt (Kétesély + Gólszám összesített) 1.66 Biztonságos ajánlás
5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588