b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

OTP Bank Liga : MTK – FTC – 08/14 18:15

BUDAPEST, HUNGARY - MARCH 2: Roland Varga of Ferencvarosi TC #97 celebrates his goal with Lasha Dvali of Ferencvarosi TC (l), Miha Blazic of Ferencvarosi TC #25, David Siger of Ferencvarosi TC #18, Ihor Kharatin of Ferencvarosi TC (r4), h26"" #26, Fernando Gorriaran of Ferencvarosi TC (l2) and Nikolai Signevich of Ferencvarosi TC during the Hungarian OTP Bank Liga match between Ferencvarosi TC and DVTK at Groupama Arena on March 2, 2019 in Budapest, Hungary. (Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Az NB1 is kezdetét veszi és egyből egy rangadóval rajtol a bajnokság. A pályán az MTK és a címvédő Ferencváros fog egymással találkozni és ez a párosítás nagyon ritkán szokott unalmas lenni. Mindkét együttes elég hosszas felkészülésen van túl és kijelenthetjük, hogy mindketten remek eredményekkel zárták ezt az időszakot. Immáron “élesben” folytatódik a történet és a két együttes támadóit, illetve edzői felfogását ismerve aligha egyeznek bele a döntetlenbe a csapatok. A Fradi persze kettős terhelésnek lesz hamarosan kitéve, de egy MTK elleni mérkőzést illő lenne a zöld/fehér mezes együttesnek hozni. Az MTK csapatában több gólerős játékos is tartózkodik, úgyhogy mindenképp bizakodom és véleményem szerint a Fradi 1-2 , 1-3-as győzelmet fog aratni a rangadón.

MTK – FTC Fogadási határidő : 18:15
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
FTC + Igen (1×2 + Mindkét csapat szerez gólt) 4.00 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: