OTP Bank Liga : MTK – FTC – 08/14 18:15

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Az NB1 is kezdetét veszi és egyből egy rangadóval rajtol a bajnokság. A pályán az MTK és a címvédő Ferencváros fog egymással találkozni és ez a párosítás nagyon ritkán szokott unalmas lenni. Mindkét együttes elég hosszas felkészülésen van túl és kijelenthetjük, hogy mindketten remek eredményekkel zárták ezt az időszakot. Immáron “élesben” folytatódik a történet és a két együttes támadóit, illetve edzői felfogását ismerve aligha egyeznek bele a döntetlenbe a csapatok. A Fradi persze kettős terhelésnek lesz hamarosan kitéve, de egy MTK elleni mérkőzést illő lenne a zöld/fehér mezes együttesnek hozni. Az MTK csapatában több gólerős játékos is tartózkodik, úgyhogy mindenképp bizakodom és véleményem szerint a Fradi 1-2 , 1-3-as győzelmet fog aratni a rangadón.

MTK – FTC Fogadási határidő : 18:15
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
FTC + Igen (1×2 + Mindkét csapat szerez gólt) 4.00 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )