b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

OTP Bank Liga : MOL Fehérvár FC – Újpest – 19:30

A magyar bajnokságban a Fehérvár továbbra is veretlen és immáron 3 pontos fórja van a második helyezettel szemben. Vajon képesek lesznek megtartani a mai nap is a veretlenségüket?


A mérkőzésen egy igazi rangadóra van kilátás, ám nehéz attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy a Fehérvár veretlen. Az Újpest sem kezdett rosszul a szezonban, de az eddig mutatott játékuk alapján óriási meglepetés lenne, ha 3 ponttal távoznának a Székesfehérváriak otthonából. Az Újpest eddig 6 forduló alatt 12 gólt kapott, ami nem épp a legjobb mutató, főleg annak ismeretében, hogy a hazaiak kimagaslóak a gólszerzést tekintve, hiszen 17 gólt szereztek már, amivel bőven a liga fölé emelkednek.

A várható gólszámadatok alapján 1,97, illetve 0,78 a két csapat mutatója. Ezen adatok alapján egyértelműnek tűnik a hazaiak sikere.

Vajon képes lesz megtartani hibátlan mérlegét a Fehérvár? (Fotó : Getty Images)

A vendégek védelme tehát nem a legjobb mutatókkal rendelkezik, ezzel ellentétben a Fehérvár mindössze 3 gólt kapott az eddigi bajnokikon. Hazai pályán egyébként 4-2-re nyertek a Kaposvár, 5-1-re a Diógyőr, illetve 3-0-ra a Kisvárda ellen. Tehát minden egyes mérkőzésükön legalább 2 góllal tudtak nyerni a hazaiak. Mivel a legjobb keret adott a mostani mérkőzésen, ezért bizakodó vagyok és szerintem a Hodzic/Futács kettős képes lesz ma is eldöntetni a mérkőzést és továbbra is megtartja hibátlan mutatóját a hazai együttes.

MOL Fehérvár FC – Újpest Fogadási Határidő : 19:30
Tipp : MOL Fehérvár FC (Játékidő eredmény) odds:1,72

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: