b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

OTP Bank Liga : Mezőkövesd – Puskás Akadémia – 03/14 17:00

A mai nap folyamán négy elemzés is publikálásra kerül, két esetben még a mai játéknapra, majd ezt követően a holnap reggel megrendezésre kerülő ausztrál mérkőzésekkel fogok kalkulálni.


A mostani mérkőzés esetében fontos kiemelni, hogy viszonylag két erős védősor találkozik egymással, ráadásul a felek remekül kiismerhették egymást, hiszen a Magyar Kupában kétszer is megmérkőztek a felek. A továbbjutást a házigazdák harcolták ki, de elmondható összességében, hogy rendkívül szoros párharcot láthattunk mindkét mérkőzésen. A bajnokságban is hasonlóan alakulhat a kettős mérkőzése és ennek megfelelően felesleges belebonyolódni a kimenetelekbe, viszont a gólok “piacán” találtam egy olyan opciót, amelyben óriási érték lehet.

A várható gólszámadatok alapján 1,16, ill. 1,28 a két együttes mutatója. Ennek megfelelően egy 1-1-es eredmény a reális a találkozón.

A felek már igencsak megismerhették egymást és vélhetően most sem fog kiszakadni az a bizonyos gólzsák. (Fotó : Getty Images)

Ami mindenképp biztató tényező, hogy mindkét csapat elég sűrűn szerez gólt a mostani felállásban. A hazaiak mindössze három találkozón maradtak rúgott gól nélkül, míg a vendégek egyetlen egyszer tették meg mindezt tizenkét lejátszott mérkőzésből. Ezen adatok pedig tényleg biztatóak lehetnek számunkra. A kapott gólokat tekintve a Mezőkövesd áll jobban, a maga 50%-os mutatójával, ám mindenképp érdemes megemlíteni, hogy a Puskás Akadémia kiváló egyéniségekből tevődik össze, ráadásul a mostani mérkőzésen sok múlhat, hiszen ha nyer a Mezőkövesd, akkor kilenc pontra növeli előnyét a mostani vendégekkel szemben. Összességében elmondható az is, hogy mindkét fél jó szezont fut, hiszen a hazaiak a harmadik, míg a vendégek a negyedik helyen állnak. Ami a fogadásomat illeti nem az ajánlott predikcióval kalkulálnék, hanem a 2-3 gólos összesített gólszámmal. Ez annyit jelent, hogy fogadásunk akkor nyertes, ha két, vagy három gól születik a találkozón. Az 1-1-es végeredményt reálisnak tartom, de látva a szorzót, hogy 1,90-es oddson kínálják két ilyen viszonylag masszív védelemmel rendelkező csapatok mérkőzésén ezt az opciót, nem gondoltam túl. Úgyhogy erre ajánlok fogadást 2,5 egységgel.

Mezőkövesd – Puskás Akadémia Fogadási határidő : 17:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2-3 gól (Gólszám) 1,90 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: